ataizm
Nov 8 2007, 11:15 PM
Tipik Türk Kızı Özellikleri
1-Tipik türk kızı 1.90 boyunda, manken fiziğinde yakışıklı, kariyeri ve iyi bir eğitimi olan zengin genç erkeklerle evlenmek istediğini söyler. Bu yüzden belli bir yaşa kadar kimseyi beğenmez.
Fakat sonunda Şifo Mehmet boyunda, tipsiz, eğitimsiz, beş kuruşsuz tiplerle evlenirler. İşin ilginç yanı, mutlu olduklarını söylerler. Aradan geçen bir kaç yıl sonra çocuk olur ve geçim derdi başlar. Ondan sonra ya kaçarlar ya da zavallı şifoya boşanma davası açarlar.
2-Tipik türk kızı kendini kaf dağının ardında görür. Hepsi kendini Cindy Crawford sanar ve bu havayla sokaklarda dolaşırlar. Her erkeğin onun için deli olduğuna ve ne derse yaptıracağına inanırlar. Onları bu ruh haline sokanlar da zavallı amele türk erkeğidir. Halbuki bir kıza onu önemsemediğinizi hissettirirseniz bu her zaman lehinize işler.
3-Tipik türk kızı malesef aptaldır. Genel kültür düzeyleri sadece pop şarkıcılarının isimleri ve şarkı sözleriyle kısıtlıdır. Ne politika, ne spor, ne bilim hakkında bir kaç cümle bir şey söyleyebilirler. Söyleyemezler çünkü kapasiteleri buna yetmez. Bunun için çaba da harcamazlar zaten.
Buna mukabil türk erkeğini aptal olmakla ve kadınları seks aracı olarak görmekle suçlarlar. Onlara göre erkekler kadınların beynini keşfetmeli. Ulan ne varda neyi keşfedecek erkekler? Cristof Colomb olsa keşfedemez iddia ediyorum.
4-Genel kültürü zehir gibi olan istisna kızlar vardır. Fakat bunlar da ya çirkindir, ya ruh hastasıdır. Kendi içinde sorunlarını aşamamış sürekli dışarıyı suçlayan tiplerdir.
Ben şu ana kadar Einstein ayarında bir kadın duymadım hiç. Hele ki çevremde ” Şu kadın ne akıllı ama” türünden bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Duyduklarım genelde “Şu kadın ne kadar güzel” , “Şu kadın ne kadar uyanık” türünden nitelik içermeyen şeylerdi.
5-Tipik türk kızının gelecek kaygısı yoktur. Belli bir yaşa gelene kadar aileden geleyi parayı çatur çutur yer. Yok dershaneydi, yok kuafördü. Evlendikten sonra da nasıl olsa keriz erkek bana bakar diye düşünür ve meslek sahibi olmak için hiç bir kaygı duymaz. Ayrıca paraları da yoktur. Hayat boyu hiç para biriktirmezler.
Sadece kısa vade de alacakları şeyler için para biriktirirler. Bunun dışında geleceğe yönelik asla para biriktirmezler. Evlendiklerinde getirecekleri tek şey çeyiz denen b.k püsür tabaklardır.
6-Tipik türk kızı niteliksizdir. Hiç bir özelliği yoktur. Ne adam gibi bir işten anlarlar, ne anlamak için çaba gösterirler. Çoğuna sekreter veya muhasebeci olmak yeter.
Şu ana kadar hiç bir bilgisayar programcısı kadın veya elektrik prizini söküp takabilecek bir kadın-kız görmedim. Ellerinden hiç bir iş gelmez yemekten başka. Açıkçası çoğu doğru dürüst yemek bile yapamaz. Mantı yapmayı bilen kaç tane kız var acaba? Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük aşçılarıda erkektir zaten. Tesadüfe bakınız!!
7-Türk kızı espriden anlamaz. Ne gülmeyi bilir ne güldürmeyi. Gider en dandik şeylere kahkayı basar (Yolda giden adamın düşmesi gibi). İnce bir espri yapıldığı zaman hiç bir şey anlamaz. Belden aşağı bir espri yaptığın zaman neredeyse tecavüz etmişsin gibi tepki verir.
Gelelim güldürme olayına. İşte ondan hiç mi hiç anlamazlar. Bu yaşıma geldim hala beni adam gibi güldüren ( ince espri ile ) bir kız çıkmadı. İnsan yarım saat Cem Yılmaz izlese birşeyler kapar yahu.
8-Tipik türk kızı seksten hep kaçar. Oysa ki bu konu hakkında herşeyi erkeklerden daha iyi bilirler. Kendi kız arkadaşları arasında adetten tutun erkeklerin bile bilmediği bir çok şeyi konuşurlar. Buna rağmen duygularını ve güdülerini hep bastırır.
9-Tipik türk kızı bilgisayardan anlamaz. Tek kullanabildiği şey chat veya muhasebe programlarıdır. ICQ ve bilimum chat programlarında türk kızının g.tü bir kalkmıştır ki sormayın.
Gören de Bill Gates’le söyleşi yapıyorsun sanır. Çoğu da konuşmaz zaten. Aklı sıra böyle yapınca ulaşılmaz olduğunu düşünür. Oysa ki ICQ’daki “Sadece listemden mesaj al” özelliğinden haberleri yoktur. Olmasına imkan yoktur çünkü bu program onlara epey ağır gelmektedir.
Resim yollarsın, almayı bilmez, yolla dersin “O nasıl oluyor?” der. Yani uzanıp elimle yakalasam çoğunun kafasını monitöre sokardım direk.
10-Tipik türk kızı bilimkurgu, karate ve polisiye filmlerini sevmez. Aşk filmlerine ise bayılır. Titanic gibi filmlerde hüngür hüngür ağlarlar ne hikmetse.. Bunun bir felaket filmi olduğu kısmı ise hiç hatırlanmaz. Çünkü kızın aklı başka yerde..
- Titanik’e gitmişmiydin kız?
- Ayy evet kızz. Çok hüzünlendik.. Hüngür hüngür ağladım inanır mısın? Hele o çocuğun geberdiği sahne varyaaaaaa..
11-Onlar için spor sadece koca g.tleri yağ bağlayınca zayıflamak için bisiklet ve bodyflex’tir. Onunda içine ederler zaten. Yanlış çalışma, aşırı yüklenme ve ağırlıktan dolayı güzelim bisiklet iki haftada hurdalık hale gelir. Ve bun sonunda bir arpa tanesi kadar zayıflamazlar.
Bir çok kadın evlendikten sonra şişmeye başlar. Vücut biçimi bozulur. Sonra da duba gibi olurlar ve “Neden erken ölüyoruz yahu? Avrupa’da adamlar 80-90 yaşına kadar ortalama yaşıyor!” derler. Yahu o kadar kilo ile herhalde çabuk gidersin. Sağlıklı beslenmek denen şey türk kız ve kadınlarında malesef yoktur.
CutiePie
Nov 8 2007, 11:19 PM
Bence dogru tespitler.. bravo, aynen tarif ettigin gibiler
kutsalyaratik
Nov 8 2007, 11:20 PM
Dogru. Ama onlar kiz
darkness
Nov 8 2007, 11:28 PM
Eksigi var fazlasi yok süper tespitler

Bu sebeplerden dolayi yabanci biri ile evlendim
Blackrock
Nov 8 2007, 11:28 PM
Büyük kısmı çarşaflı ve türbanlıdır. Yeteri kadar UV alamadıkları için kemik eğriliği gözlemlenir. Orta yaşlarında iyice bozulan omurga, menopozla beraber S biçimini tam anlamıyla kazanır. Ne göze hitap eder, ne ortopedik olarak çözümü vardır. Aman aman uzak dursunlar benden. Kısmetse nijeryalı bi güzelle evleneceğim...
barisarock
Nov 8 2007, 11:40 PM
haci
Nov 8 2007, 11:46 PM
İyi de........
Tipik Türk kızı tipik Türk erkeği ile evlenmiyor mu?
serabis
Nov 9 2007, 12:27 AM
internette hangi sayfaya girsen ayni yazi
bekleyin tipik turk kizlari bunu okuyana kadar,
Bence intikamlari cok aci olacak,
alin buda erkeklere
>TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR...
> >
> >
> >İşe Başlarken Besmele Çeker
> >Delikanlıdır Tesbih Çeker
> >Sportmendir Barfiks Çeker
> >Tek Eliyle şınav Çeker
> >Kendi Dişini Kendi Çeker
> >Kaçan Golde Yuh Çeker
> >Ağzında Sigara Halay Çeker
> >Dikiz Aynasından Hareket Çeker
> >Muazzam Kopya Çeker
> >Kaynanadan Çok Çeker
> >Genelde Babaya Çeker
> >Evladına Nutuk Çeker
> >İskenderin Üstüne Künefe Çeker
> >Komedi Filminin Kralını Çeker
> >Çuhayı Yırtmadan Pike Çeker
> >Kafası Bozulunca Resti Çeker
> >Yükte Ağır Parada Hafif Çeker
> >Parayı Bulan Arabayı Çeker
> >Mahallede Pati Çeker
> >Gurbette Hasret Çeker
> >Sevdiğini Sorguya Çeker
> >Aldatılınca Tetiği Çeker
> >Memlekete Turist Çeker
> >Kaşı Gözü İlgi Çeker
> >Her Ortamda Dikkat Çeker
> >İtalyan Erkeklerine Beş Çeker
> >İngilizlere Yirmibeş Çeker
CutiePie
Nov 9 2007, 12:31 AM
QUOTE(serabis @ Nov 8 2007, 05:27 PM)

TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR
> >Her Ortamda Dikkat Çeker
> >İtalyan Erkeklerine Beş Çeker
tabi tabi emin ol oyledir
serabis
Nov 9 2007, 12:40 AM
gerekirse 25 ceker,
birak italyanlari bide turkleri dene..
umay
Nov 9 2007, 12:53 AM
siz ecnebi yapımı bi annenin eserisiniz sanırım.. ince zekanızdan, bilim-kurgu alanında ki tavan yapan hipotezlerinizden, mükemmel fizik ve kariyerinizlee dünyanın 8. harikası olmaya aday gördüm sizi... anlamsal bütünlügü ve katkısı tarif edilemez engin bilgilerdi!!!!
kutsalyaratik
Nov 9 2007, 12:59 AM
Turk erkegi cok iyi kiyma ceker.
Turk erkegi cok iyi rontgen ceker.
Turk erkegi cok iyi rol ceker.
Turk erkegi cok iyi uzunhava ceker.
Ekliyelim bakalim daha neler ceker Turk erkegi.
Blackrock
Nov 9 2007, 01:01 AM
Bişey söylerdim kutsalyaratık ama neyse...
kutsalyaratik
Nov 9 2007, 01:13 AM
Anladim Blackrock cift basamakli bir sayiyi kast ediyorsun sanirim.

o hususta Turk erkeklerinin ustune yok. Arap erkekleri ikinci sirada gelir. Ne yapsin gariplerim, su kiza bakma bacindir, su kiza bakma ayiptir, sen terbiyelisin oyle seyler yapmazsin diye buyutulurse bir erkek sonunda ya nonos olur yada ciftbasamakli sayi ustasi.
fth.d
Nov 9 2007, 01:29 AM
tombala çeker....:F
hallac
Nov 9 2007, 08:27 AM
QUOTE(umay @ Nov 9 2007, 12:53 AM)

siz ecnebi yapımı bi annenin eserisiniz sanırım.. ince zekanızdan, bilim-kurgu alanında ki tavan yapan hipotezlerinizden, mükemmel fizik ve kariyerinizlee dünyanın 8. harikası olmaya aday gördüm sizi... anlamsal bütünlügü ve katkısı tarif edilemez engin bilgilerdi!!!!
yapım ecnebi değilde yönetim ecnebide...
muslumbaba
Nov 9 2007, 08:37 AM
Türk kızları akıllı olur,öyle kariyer,okul,iş bulma dertleriyle uğraşmazlar onun yerine bunları yapmış zavallı bir erkeği ağına düşürürler.Bunlara en güzel örnek doktor ve futbolcu karılarıdır...
muslumbaba
Nov 9 2007, 08:43 AM
Artı havalarından geçilmemesine rağmen seks konusunda sıfırın altındadırlar.Vajinalarını en büyük sermayeleri olarak görürler,hayatları boyunca sevişmeyi beceremezler orgazm olmayı ise evlendikten 10 yıl sonra becerirlerki bu menapozlarından hemen önceye denk gelir.Beceriksizleri ise onları dünyanın en kıskanç kadın topluluğu yapar.Spor yapıp güzel kokular sürmezler sonrada kocalarının neden elin Rus zillilerine baktıklarına şaşakalırlar.
KudretŞandra
Nov 9 2007, 10:51 AM
Türk erkeğinin cipi dört çeker.
kikima
Nov 9 2007, 12:12 PM
Sayın ataizm,
Ben musluk tamir edebilirim, priz değiştirebilirim, trifaze sigorta bile değiştirmeyi öğrenmiştim bir zamanlar ama artık gerek kalmadı unuttum

. Evdeki alet kutusunda bulunan herşeyi ve fazlasını kullanabilirim. Eminim karşılaşsak sizi güldürebilirim. Üç yılda bir kuaföre giderim, kuaförlerden ve gereksiz konuşmalarından nefret ederim, ancak saçlarım her yere takılmaya başlayınca zorunluluktan gidiyorum. 7 yıldır yelken sporuyla uğraşıyorum. Cehennem silahı, Zor ölüm, Matrix gibi üçlemelere, dörtlemelere bayılırım, dizilerden polisiye olanlarını seçerim. Bir bilgisayarcı bırak kadınları gördüğü erkekler arasında bile benim kadar klavye kısayolu kullananının zor bulunacağını söylemişti, bilmem sevinmeli miyim?
Ciddi iyi yemek yaparım(eşimin kışkırtması sonucu tanıdığım herkesden tariflerini alıp 15gün/3öğünlük bir deneysel çalışma sonucu pilav yapmayı öğrendiğimde cevizli pilavdan çilav'a, patlıcanlı pilavdan omletli pilava bırak yemeyi adını bile duymadığınız bilmem kaç çeşit pilav yapabilir hale gelmiştim, tabii neler yaşadığını bir de eşime sormak gerek

). Para biriktiremiyorum bak. Hem de o kadar çalışıp kazanmama rağmen ama bu geçim düzeyi ile kaç kişi biriktirebiliyor ki? Ama sanırım para biriktirememek ayrı tutumlu olmamak ayrı. Şöyle söyleyebilirim "evlenmeden bir ay önce aldığım ayakkabıyı oğlumun 9. yaş gününde giydim" eh fena değil hani. Bilmiyorum eksik bir şey kaldı mı? Sanırım tipik Türk kızı değilim.
Yine de ne yazık ki haklısınız gerçekten böyleler. Öte yandan bazı konularda tuhaf bir biçimde haklılar da tipik Türk erkeği de gerçekten kadını bir seks nesnesi ve doğrudan aptal olarak görüyor. Tipik Türk erkeğinin de genel kültürü tipik Türk kadınınınkinden daha fazla değil, kaldı ki bir de bilmedikleri şeyleri biliyormuş gibi sürekli hava atarak yaşamak zorundalar sanki. Çekilmez şey

. Sürekli bir gereksiz güç gösterisi, bir afra bir tafra. Herşeyi senden iyi bilir. Kadınsın ya o da erkek, o senden daha iyi kumanda pili değiştirir. Aman yani sakın dişini gösterme. Bir de alınganlık yok mu? Fıkra anlatırsın alınır, şaka yaparsın alınır, "erkek işi" ni kendin yapı verirsin alınır, tavlada yenersin alınır, satranç zaten yok!, hani şu yapılmasını istediğiniz o ince esprilerden yaparsın bırak üç dört katmanlı düşünmeyi iki katmanlı bile düşünemediği için söylediğiniz şeyi hiç bir yere bağlayamayıp anlamsız anlamsız suratına bakar ve sonraki on dakika içinde düşünüp taşınıp hakaret ettiğine karar verip yine alınır.
Senin ne yapabildiğinin bir önemi yoktur; O erkek olduğu için senden daha iyi yüzer, daha iyi et seçer

. Sokaktaki adamla sen değil ancak o iletişim kurabilir, manavla konuşmak gibi karmaşık bir işin altından biraz zor kalkarsın çünkü, domates-salatalık neyse de hele bir de işin içine kereviz, avokado filan girerse mazallah eline yüzüne bulaştırırsın sonra. Tereciye tere satmaya pek meraklıdır Türk erkeği ve asla ama asla senin "baş tereci" olabileceğin olasılığını düşünmez sana hava atmak için senin yanında senden çok daha düşük bilgideki insanlara bilgiçlik taslayarak kendini rahatça rezil edip bununla da övünür ve hatta senden de övgü bekler

. İstersen övme de zekanı ve bilgini göster bakalım

.
Kadınını korur Türk erkeği bir çiçekmiş gibi; onun için düşünür, karar verir, uygular, yanıtlar, reddeder, engeller. Eğer bu toplumda kendi adına düşünüp karar verirsen, kendi kararlarını uygulayıp ve nişanlanmadan önce tavlada erkeği yenmeyi ya da çivi çakmak konusunda kendisinden daha fazla püf noktası bildiğini göstermeyi göze alırsan biraz koca bulursun

.
Bir cins türün devamı için zorunlu aptallık sendromu herhalde bu

.
Saygılar.
Blackrock
Nov 9 2007, 06:35 PM
Kikima benimle evlenir misin?
WildJustice
Nov 9 2007, 07:06 PM
QUOTE(Blackrock @ Nov 9 2007, 05:35 PM)

Kikima benimle evlenir misin?
Yavas ol! Sonra seni ciddiye alabiliz.
Requiem
Nov 9 2007, 08:05 PM
siz adam gibi türk kızlarına denk gelmemişsiniz kardeşim bir sürü erkegi cebinden çıkaracak türk kızı var '
hadi ordannnnn diyorum!
Blackrock
Nov 9 2007, 08:08 PM
Hakkatten Requiem. Hani toplasan şöyle 1000-2000 tane vardır kalifiye türk kızı. Şansına işte, denk getirebilirsen...
Eğer yarın öbür gün uyandığınızda evinizi dantelle kaplanmış olarak görmek istemiyorsanız bir nijeryalı ile evlenin...
Requiem
Nov 9 2007, 08:11 PM
dantel değil panik öldürür sevgili dostum
Blackrock
Nov 9 2007, 08:13 PM
Onu da kadınlar örer. Viva Al Bundy!
Requiem
Nov 9 2007, 08:17 PM
si senyor! al bundy
hallac
Nov 9 2007, 09:12 PM
erkek fiziksel olarak güçlü olabilir ama ne bir kadın kadar direngendir ne de bir kadın kadar yüreklidir...
bir erkek kahvesinde yapılan uyduruktan hava basmalar bunlar...
Tesla
Nov 9 2007, 09:13 PM
Ben de bu tesbitin hararetli bir savunucusuyum. Yazı zannediyorum bir kaç yıllık ve noturkishgirl diye bi sitedeki elemanlar tarafından yazılmıştı. Dergiye falan da çıkmışlardı hatırladığım kadarıyla. Bence tesbitler alaylı bir dille aktarılmış olsa da gerçekçi. Şahıs üzerinden örnek vermek sağlıklı olmaz bence çok harika bayanlar muhakkak vardır. Biz zaten bu oranın düşüklüğünden yakınıyoruz.
Bence burdaki sorun türk insanının iki kültür arasında sıkışıp kalmış olmasından kendi duruşunu yaratamaması sebebindendir. Bayanlar bu konuda uyanık davranıp doğu ve batı kültüründen işine geleni seçip mutlak doğru gibi karşımıza çıkarıyorlar. Örnek: Kadın isterse doğuludur : kocası eve parayı getirecek ve ona garantili bir yaşam sağlayacaktır, isterse batılıdır: bu gerçekleşirken o bir yandan kuaförüne gidebilecek başörtüsü çarşaf gibi bağlarla evinde tıkılı kalmayacaktır.
Hoşlanılan erkek tipi geyiği vardır ya hani... Muhakkak hiç bir kız çıkıp balta gibi bir erkek tarifi vermeyecek illaki standartlar arasına "kültürlü olmayı" ekleyecek. Fakat dürüst olmak gerekirse ömür boyu karılaştığım kültürlü insanların sayısının az olması bir yana bunun içindeki bayan oranı trajik bir biçimde düşüktür. Bayanların kültür sanat bilim merakı ancak bir iki şey ezberleyip kız tavamak için pöyküren denyolardan etkilenmekle sınırlı kalabilir. Zaten kültürün de gerçekten aranılan bir özellik olduğunu sanmıyorum.
Son olarak gayet subjektif bir şey söylemek istiyorum. Tabi ki kişisel beğenilere göre değişebilir ama ortalamada türk bayanının güzelliği bence avrupalı veya kuzey komşularımızdan ( kahretin çok kibar yazdım ) kat be kat aşağıda. Ha türk erkeği nerde derseniz bence hiç de öyle geri kalır yanımız yok.

Gerçekten böyle düşünüyorum.
ibliss
Nov 9 2007, 09:36 PM
sevgili ATAİZM!
nedense kadınları aşağılama konusunda dincisi de ateisti de ayni davranışı sergilemektedir. böyle bir sitede, konuya bu şekilde yaklaşmanız gerçekten beni çok etkiledi.
ne iş yaptığım ve ya neler yapabildiğim hakkında herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum. sadece siz sevgili ataizm ve sizinle ayni fikirde olan diğer arkadaşlara (Türk erkekleri) şu soruyu iletmek istiyorum:
NEDEN KENDİ AYAĞI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARMIŞ, EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMUŞ, KADIN VE ERKEK EŞİTLİĞİNE İNANAN (VE DİĞER BİRÇOK DEĞERLİ ÖZELLİĞİ OLAN) FEMİNİST KADINLARLA KARŞILAŞTIĞINIZ ZAMAN, HEPİNİZ TABANLARI YAĞLAYIP KAÇMAYI TERCİH EDİYORSUNUZ?
ACABA TİPİK TÜRK KIZININ, ERKEKLER TARAFINDAN TERCİH EDİLMESİ, TÜRK KIZININ BU HALE GELMESİNDE ETKİLİ OLMAMIŞ MIDIR?
ACABA BU SORUNUN NEDENİ TÜRK ERKEĞİNİN, DAHA RAHAT SÖMÜREBİLSİN DİYE, SALAK KADINLARI EVLENMEK İÇİN TERCİH ETMESİNDEN KAYNAKLANAMAZ MI?
ilave etmeliyim ki türk kadının içinde bulunduğu durumdan hiç memnun değilim. ama suçun tamamının kadınlara yüklenmesi, bana göre doğru bir yaklaşım değildir.
CutiePie
Nov 9 2007, 11:28 PM
Espiri amacli yazilmis bir yaziyi bu kadar ciddiye alip nerdeyse turkluge hakaret edildigi iddialarina kadar varacak. Turk kadinlari asagilanmiyor burada, dogru tespitler, ne var bunda.. Bu kadar abartmayin herseyi turk kadinin oldugu kadar turk erkegi de oyledir. Komplekslilerdir.. Mesela kendilerinden basarili, maddi durumu iyi kadinlardan kacarlar. Cogunlugu ne kadar medeni uygar gorunmeye calissalar da, baska konularda hemen koylulukleri ortaya cikar.
Blackrock
Nov 9 2007, 11:31 PM
Türk kızları alıngandır.
Küti abla köylülük tarifin nedir merak ettim de...
CutiePie
Nov 9 2007, 11:33 PM
QUOTE(Blackrock @ Nov 9 2007, 04:31 PM)

Küti abla köylülük tarifin nedir merak ettim de...
koyluluk iste garip sadece turklere ozgu takintilar.. alaturka adetlere duskunluk vs.. bilirsin iste
Blackrock
Nov 9 2007, 11:35 PM
Yoo gayet de bilmeyebilirim. Başka ülkelerde yok mudur gelenek takıntıları vesaire? Yoksa alaturka olunca mı kötü olur sadece?
CutiePie
Nov 9 2007, 11:37 PM
Turk kizlarinin dantele duskunlugu kotu mudur peki ? ben hoslanmam.. alaturkaligi da sevmem.. oylesine soyledim, turk kizlarina yapilan elestirileri dengelemek icin.. fazla karistirma
Blackrock
Nov 9 2007, 11:39 PM
Yok türk kızı meselesi değil benim bahsettiğim şey. Ben bu "köylülük" kelimesinin kullanılış biçiminden rahatsız oldum.
CutiePie
Nov 9 2007, 11:40 PM
QUOTE(Blackrock @ Nov 9 2007, 04:39 PM)

Yok türk kızı meselesi değil benim bahsettiğim şey. Ben bu "köylülük" kelimesinin kullanılış biçiminden rahatsız oldum.
kiroluk demek istemedigim icin koyluluk demistim..
serabis
Nov 9 2007, 11:43 PM
KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR
Blackrock
Nov 9 2007, 11:44 PM
Ha bu iki kelime birbirinin eş anlamlısı, biri diğerinin yerine rahatlıkla konulabiliyor yani? Valla dürüst olayım küti abla. Sağ gösterip sol vurmak mertlikten sayılmaz pek. Çağdaş geçinip yabancıya "gavur" diyene kızacaksın, üstüne alaturka adama söveceksin; ateist geçinip müslümanlara söveceksin, başımıza hıristiyan kesileceksin; köylüye "kıro" diyeceksin, yaptığın kıroluğu farketmeyeceksin...
Ben kıllandım biraz bu işlerden...
hallac
Nov 9 2007, 11:45 PM
herkes işine gelen kadın tipini görüyor. işine gelmeyen erkek tipini de görmüyor... güzel iş
serabis
Nov 9 2007, 11:46 PM
evrim geciriyoruz su an helal,
bazimiz önce bazimiz sonra.
CutiePie
Nov 9 2007, 11:49 PM
yahu alaturka adamlara sovmedim.. Turk kizlarina bu kadar elestiri yapiliyor diye ben de turk erkeklerine bieyler soyleyeyim dedim.. Kiroluk diyecektim koyluluk kullandim.. anlatmak istedigimi anlatamadim.. muslumanlara da hic sovmedim, sovdugumu iddia ediyorsan goster sovdugum tek bir yaziyi.. Ben boyleyim soyleyim diye kendimi sanalda bir grup insana anlatmaktan da yoruldum dogrusu.. O yuzden coktan vazgectim, kim ne dusunurse dusunsun
Killanma, killanacak bisey yok ortada..
Blackrock
Nov 9 2007, 11:53 PM
küti abla seni sayarım bilirsin.
sen buraya peş peşe türk erkeği şöyledir, böyledir diye bir ton laf düzseydin, ilk mesajı aldığım gibi dalgaya alır, senle beraber güler eğlenirdim. Kimseye ne olduğunu izah etmek zorunda da değilsin. Ama insan biraz laflarını seçer yahu... Köylü kelimesini hakaret olarak kullanmak, şehirli kırolara has bir özelliktir.
CutiePie
Nov 9 2007, 11:58 PM
Blackrock, duygularimiz karsilikli sen de bilirsin.. Birden seni oyle bana saldirmaya ,kelimelerimden baska anlamlar cikarmaya hazir ve nazir tiplerden biri oldugunu sandim, sasirdim.. Koylulere hakaret etmek istemedim, gercekten.. oyle anlasildi galiba
Butun koylulerden ozur dilerim
hallac
Nov 10 2007, 12:18 AM
Erkek cumhuriyetiyiz... ama erkekliğimiz de sözde aslında... Erkek cumhuriyetinde yaşıyorsak foruma da yansıması 'erkeksel' olacak. bu başlık veya başka bır çok başlıkta kadınlara sınırsız saldrılar yapıldı. Kadının hakkını arama adı altında kadınlar aşağılandı.. İslamı eleştirme ayağıyla kadınları da aşağıladık. Ama kazara erkeklere laf gelince nasılda cellalleniyoruz.
saygılarımla
Blackrock
Nov 10 2007, 12:21 AM
Hallaç ağabey "köylü" kelimesini erkeklere yapılan bir saldırı olarak algıladığımı mı sandın? "Köylü kadın" denseydi aynı tepkiyi vermeyecektim yani öyle mi? Yukarıda da belirttim. Keşke bi kadın forumdaş çıksa da "türk erkeği" tanımı yapsa bize. Biz de kendimize gülüp kendimizle eğlenebilsek...
IKNATON
Nov 10 2007, 12:22 AM
evet erkek toplumunda yaşadığımız doğru, dinlerinde amaçlarından bir tanesi anaerkil şaman kültlerini yani tanrıların kadın olduğu zamanın üstünü örtmek değil mi.
CutiePie
Nov 10 2007, 12:34 AM
QUOTE(Blackrock @ Nov 9 2007, 05:21 PM)

Hallaç ağabey "köylü" kelimesini erkeklere yapılan bir saldırı olarak algıladığımı mı sandın? "Köylü kadın" denseydi aynı tepkiyi vermeyecektim yani öyle mi?
Simdi blackrock sen fena yanlis anladin.. Koyluluk derken gorgusuzlugu kastettim..Yani koyluleri elestirmedim. Kiro diyecektim koylu dedim.Ben zihniyeti elestirmek istedim.Turk erkekleri genelde kiro zihniyetlidir..
hallac
Nov 10 2007, 12:35 AM
sevgili blockrock bu başlıkta komik değil igrenç espiriler yapıldı bence...
espiri kisvesi altında erkeksel baskınlığımız dayatıldı bir şekilde..
bu ülkenin temel sorunlarından biri olan kadın sorunu böyle yozlaştırılmamalı bence.. benim tepkim buna..
sevgilerimle
Blackrock
Nov 10 2007, 12:38 AM
Anlaşamıyoruz küti abla... "Görgü" dediğin şey subjeltif bir şey. Köylü insanlar şehirdekiler gibi değildir, evet. Ama "görgüsüzlük" ile nasıl eşleştirdiğini anlamıyorum "köylü" kelimesini. Köy yerinde bulunduysan bilirsin diyeceğim ama bulunmamışsın sanırım. Köyde karşılaştığı herkese selam etmeyi öğrenir insanlar küçük yaşta. Dayanışmayı, bir işin ucundan tutmayı, tarlada topladığını komşusuna karşılık beklemeden vermeyi öğrenir. Onların "görgü" anlayışı da budur. İnsanları sosyo-kültürel olarak kategorize edebilirsin ama seviyelendiremezsin...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.