Tam Forum Görünümü: Ateistler ile ilgili Ayet-i kerimeler
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTFORUM
SanaLMucahiD
Allah Et-Tur suresinde buyurur:

32. Onlara akılları mı bunu emreder, yoksa onlar, azgın bir topluluk mudur?

33. Yahut "Onu kendisi uydurdu!" mu diyorlar? Hayır, onlar iman etmezler.

34. Eğer doğru iseler onun benzeri bir söz getirsinler.

35. Acaba onlar herhangi bir yaratıcı olmadan mı yaratıldılar? Yoksa kendileri mi yaratıcıdırlar?

36. Yoksa gökleri ve yeri onlar mı yarattılar? Hayır! Onlar bir türlü anlayıp inanmazlar.



Iste ateistlerin kisaca tanimini yapan 5 ayet.

Bu ayetlerden cikarimlarim sonucunda Inanmayanlara sorular sormak istiyorum :

1-Kuran'i Hz.Muhammed'in kendi uydurdugunu iddia ediyorsunuz.Peygamber efendimizin okuma yazmasi yoktu.Bu kadar cumleyi bir araya getirip nasil 666 sayfalik bi kitap yazabildi.

2-Kuranda Tarihten Astronomi'ye , Fizikten klimatoloji'ye cogu bilim dalindan soz eder ve Gecmisten gelecege bir cok olacaktan haber verir.Sizce bu kadar mucize okuma yazmayi bilmeyen ve yalancı birinin yazdıgı bi kitap icin cok fazla bi ozellik degil mi? smile.gif

3-Bazilariniz Darwin'in evrim teorisine inanip Maymundan geldigine inanir.Peki Maymunlari kim yaratti ? Onlar hangi hayvan'in evrim gecirmesi sonucu olustu ? smile.gif

4-Burdaki 35.ayet'e dayanarak sunu sormak istiyorum : Diyelim ki biz kendimizden varolduk ve Bizi evvelden yaratan bir ilah yok.Kendilignden olusum icinde olan bir varlik neden ölür ? Bana 200 sene evvelinden dogup hala yasayan bir tane insan gostersenize ?? Bu kadar kudret'iniz varsa hadi 150 sene yasayin.Olmeyin..!:)
Mehmet
sayın sanalmücahit;
1. sorunuzun cevabı islamiyetgercekleri.com sitesinde detaylı olarak anlatılıyor.
2. sorunuzun cevabı; Kuran ın bahsettiği doğa olaylarının çoğu tevrattan ve eski mitlerden apartmadır ve günümüz bilmiyle taban tabana çelişmektedir. Harun Yahya zırvalıklarına bakmayınız.
3. sorunuzun cevabı; evrim teorisini iyi bilmeniz gerekir. Dünyada ilk hücrenin oluşumu ototrof ve hetetrof hipotezleri ile açıklanır. Size tavsiyem bunları ve miller deneyini araştırınız.
4. sorunuzun cevabını ise zaman gösterecektir. Zamanla insanların yaşam süresi uzamaktadır. Eminim ileride ölüyü bile diriltecekler veya yaşam çok daha uzayacak.
anibal
>>> Bazilariniz Darwin'in evrim teorisine inanip Maymundan geldigine inanir.Peki Maymunlari kim yaratti ? Onlar hangi hayvan'in evrim gecirmesi sonucu olustu ?

Sen salaksan, o senin sorunun, önce git salaklıktan kurtul...

Darwin'in evrim teorisine filan inanmıyoruz.. Bilim insanlar ve maymunların ortak atalardan geldiğini keşfetmiş, böyledir diyor, bizde bunu kabul ediyoruz.. Neymiş, darwin'in teorisi öyle demiyormuş, sen cahilmişsin..

Eee, evrim teorisi yok, yanlış olsun. Bu senin uçkur düşkünü muhammedin arap putu bozması allahının gerçek olduğu anlamına mı gelir?

>>> Kendilignden olusum icinde olan bir varlik neden ölür ?

Hiç bir varlık kendiliğinden ölmez. Yaşayan hiç bir insan vadesi geldiği için ölmüş değildir. Ölmek, bilinen yaşam faaliyetlerini yürütemeyecek şekilde vücuttaki kimyanın dış etmenler tarafından bozulmasıdır.
SanaLMucahiD
Evet ama madem yaratıcısınız engelleyin o zaman bu ölüm nedenlerini olmasın sonsuza kadar yaşayın kafirler ayrıca diğer sorularada cevap alayım. Ne oldu veremedinizmi hahahahahahahahahahaha smile.gif smile.gif smile.gif böle hemen kıvırmanız yokmu ilahi sizi biggrin.gif
SanaLMucahiD
Ayrıca bu harun yahyadan alıntı değildir bizzat kendi çalışmamdır biggrin.gif
CultureClub
Sanal mücahit cahili yazmış

"Bu kadar cumleyi bir araya getirip nasil 666 sayfalik bi kitap yazabildi."

Kuran'ın 666 sayfa olduğunu nerenle uydurdun?Sen savunduğun dinin kitabının sayfa sayısını da bilmiyorsun,hadi git öğren de gel.
Mehmet
Sayın sanalmücahit; Şu siteyi okuyunuz.
http://www.islamiyetgercekleri.org/muhammedkuran.html
anibal
>>> Evet ama madem yaratıcısınız engelleyin o zaman bu ölüm nedenlerini olmasın sonsuza kadar yaşayın kafirler ayrıca diğer sorularada cevap alayım.

Avanak, işimiz yok senin zırvalarınla mı uğraşacağız?

Biraz sabret, az bir zaman sonra bilim ölümsüzlüğü bulacak, hiç merakın olmasın.. Şuradan çıkar, 500 yıl önce milleti kırıp geçiren veba, verem, çiçek vs. bugün ne oldu? Yarında diğerleri aynı olacak, hiç merak etme..
SanaLMucahiD
kardeş o siteleri biliyorum baktım bunlar hep islam düşmanı insanların yorumudur iki tane aksi kanıt arama peşindelerdir bir şeyi unutmayınız herkez kendisine istediği gibi bir yazı bir belge bir site bulabilir. Hatta tecavüzü öven onu en üstün eylem sayan belgeler yazılar düşünceler içeren belge ve siteler bile var böle bir çirkin şeyi öven insanları aynı sizin ateizmi övdüğünüz gibi o kadar ustaca ve profösyonelce övüyorlarki gerçekten insanlığın bu kadar vahşi duygular beslediğine bir insan olarak utanırsınız. Hiç tecavüz güzel bir şey olarak kabul edilirmi. İslam insanları bu tür kötü alışkanlıklardan temizler islamda her zaman güzel ahlaklılık kardeşlik sevgi vardır. Ama islam düşmanları her zman olduğu gibi bunu ört pas edicektir ve ediyorlarda sanki islamı vahşi bir şey gibi gösteriyorlar mesela ırakta ve çeçenistanda bir kaç salak insanın kameralar önünde tekbir sesleriyle kafa kesmeleri işkence vs vs gibi şeyleri dünyaya taşıyıp alın işte islam böle vahşi bir dindir gibi propagandalar yaptılar. Hayır! bu kabul edilemez islamda asla işkence ve vahşice öldürme yoktur dinimiz bize bunu asla emretmez Peygamberimiz bile '' En vahşi hayvanı bile acı çektirmeden öldürün'' buyurmuşlardır neyse teşekkürler arkadaşlar
SanaLMucahiD
Anibal o hastalıkları yok ettiniz peki diğer hastalıklara da çare buldunuzmu aids bi geldi milyonlarca insan öldü sars bi geldi yıktı geçti hala günümüzde milyonlarca insan kanser hastası bu hastalardan kaç kişi kurtuluyor senin bu zırvalık dediğin şeyler hayatın bir gerçeğidir
Mehmet
Sayın SanalMücahit; bende eskiden müslümandım. Hemde kısa süre öncesine kadar. İslam iyilik, güzellikler dinidir diyorsunuz. Tamam Kuran ve hadisler böyle emrediyor olabilir ama müslümanların tutumları böyle değil. Benim yaşadığım şehirde insanlar son derece muhafazakadır hatta benim ailem de öyledir. Ama şiddetin alası, sahtekarlığın daniskası yine buradadır. Dünyadaki İslam devletlerine de bakarsanız bu durumu görürsünüz. Tekrar söylüyorum İslam böyle yapın demiyor ama bu dinin mensupları böyle ise bunda bir iş vardır. Avrupa insanlarının böyle şeyler yapmaması ise Hristiyan olduklarından değil, bence modernleşmeyi sağlayabilmelerindendir. Rönesans ve Reform hareketleri sayesinde yoksa onlarında müslümanlardan farkı kalmazdı.
kutsalyaratik
sanalkatil senin yerin burasi degil, cek arabani. Dininden ve diger dinlerden habersiz birisin.
Burda bir Musluman vardi H.Ali diye o hep sunu derdi, benimde hosuma giderdi. Hadi bakemm

Hakikaten ya H.Ali nerede, özledim keratayi.
anibal
AIDS geldi.. Ama sağolsun evrim teorisi, AIDS ile nasıl başedebileceğimizi de bize öğretiyor, merak etme.. AIDS ile tıbbın sorunu, AIDS virsünün çok çook hızlı evrim geçirmesidir. Bu evrimiyle başedebilirsen AIDS'i yenersin ki, aynen böyle yapılır. Diğer hastalıklarında pek fazla ömrü kalmadı, hiç düşünme ötesini.. Bak neler oluyor dünyada:

http://www.ntvmsnbc.com/news/403709.asp

İnsan ve hayvan hücresi taşıyan koyun yaratıldı
Bilimadamları organ naklinde çığır açacak önemli bir gelişmeye imza attı. İnsan organları da taşıyan bir koyun yaratmayı başaran bilimadamları, bu çalışmanın organ nakli için bekleyen milyonlarca kişi için umut ışığı olabileceğini söylüyor.

Neymiş, bilim ilerliyor ve hemen her hastalığa bir derman buluyor. Daha dur bakalım, 250 bin yıllık insan türü, 10 bin yıllık insan tarihi... Diğer yanda canlılığın milyarlarca yılı.. Sen, 100 bin yıl sonra teknolojinin nereye ulaşacağını bilebiliyor musun?

Bunlar hayatın gerçeği filan değil, zırvalık.. Ölüm bu gün itibarıyla hayatın gerçeği.. Ama yarın olmayacak. Ha, yazdığın diğer şeyler külli zırvalık, başka bir şey yok..
SanaLMucahiD
QUOTE(Mehmet @ Apr 9 2007, 01:36 PM) *
Sayın SanalMücahit; bende eskiden müslümandım. Hemde kısa süre öncesine kadar. İslam iyilik, güzellikler dinidir diyorsunuz. Tamam Kuran ve hadisler böyle emrediyor olabilir ama müslümanların tutumları böyle değil. Benim yaşadığım şehirde insanlar son derece muhafazakadır hatta benim ailem de öyledir. Ama şiddetin alası, sahtekarlığın daniskası yine buradadır. Dünyadaki İslam devletlerine de bakarsanız bu durumu görürsünüz. Tekrar söylüyorum İslam böyle yapın demiyor ama bu dinin mensupları böyle ise bunda bir iş vardır. Avrupa insanlarının böyle şeyler yapmaması ise Hristiyan olduklarından değil, bence modernleşmeyi sağlayabilmelerindendir. Rönesans ve Reform hareketleri sayesinde yoksa onlarında müslümanlardan farkı kalmazdı.

Sayın mehmet: Eğer islamı gerçekten anlasaymışsın hala müslüman kalırdın. Bi konuda haklsıın evet bazı müslümanlar sevgi tutumları yok. Ama bununda açıklaması peygamber efendimiz tarafından Ahir(kıyamete yakın) zamanda müslümanların islamdan yawaşça uzaklaşacakları dinlerini gereken şeklinde yaşamayacakları bizlere bildirilmiştir. ''müslümanlar arasındaki şiddet artacak'' evet ama şu var Hakiki müslüman insan günümüzde azdır. yani şöyleye diyebilirim hakiki müslüman 100 müslüman insandan 5 kişide mevcuddur. dersek biraz isabetli bir deyiş olabilir. Bu gün türkiyede gerçekten İslamın emrettiği gibi yaşayanlar sayısı çok azdır. bu islam ülkelerindede vardır. Yani gerçekten bazı şeyleri çok vahşice ve ön yargılı yaklaşıyoruz. Ben asla ateistlerden nefret etmem (eğer benim dinime hakaret etmiyorsa). Başka hiç bir dine mensup kişiyi hor görmem. Bunu kendi değerlerimden değil islamın bana verdiği değerlerden dolayı benimsiyorum.Daha yazıcak bir çok şey var ama iş yeri meşgulüm genede teşekkür ederim dinlediğiniz için
SanaLMucahiD
Sayın anibal size cevap olarak bir şeyi bildirmek istiyorum zaten bunların çaresi yoktur demedimki Peygamber efendimiz(s.a.v) diyorki. '' Her hastalığın çaresi vardır. Lakin iki şey dışında:Ölüm ve yaşlılık''
Yani zaten senin sölediğin hastalıkların tedavi edilmesi doğrudur. Çiçek yok edildi mesela aids geldi taşıyıcılığı haricinde çok enderde olsa aids hastalığını yenen insanlar var. Lakin şimdiki tıp alanındaki gelişmeler olumlu neticeler veriyor yani yawaşca onunda çaresi bulunacaktır.Yani benim demek istediğim şey ölümsüz insan olmaz her insan doğar yaşar ve ölür. bunun çaresi yoktur ama elbette yaşamı uzatabilrsiniz. bir nebze mesela 120 yaşa kadar yaşıyan insanlar var. afrikada bir kabilede bir adam 135 yaşındaymış. Bunlar çok enderde olsa var. ama onların ölmümüne kimse mani olamaz ölüm kaçınılmazdır. neyse tekrardan saygılarımla
anibal
SanalMücahiD, sen de bir türlü anlamadın: İnsan bir gün ölümün çaresini bulacak.. Çünkü artık iki şeyi biliyoruz:

1. İnsanlarda can, ruh vs. denen doğaüstü bir halt yok, tıpkı diğer canlılar gibi..
2. İnsan = Madde.. Eğer maddenin formu doğruysa, canlılık sürer..

İşte şimdi yapılmaya çalışılan birebir insanların dış etmenler nedeniyle bozulan maddi yapılarını yenilemek.. Bunu sağladığın sürece, ölüme deva bulmuş olursun..

Yaşlılık örneğin.. Bu meseleden telomerler sorumludur. Hücrelerin belli sayıda bölünmelerine yol açar bunlar. Böylece bir yaştan sonra hücre bölünemez ve yaşlılık görülür.. 1 yaşından itibaren, her gün kilon başına 1 - 1.5 cl kırmızı şarap içersen, yaşlılığını çok çok geciktirirsin mesela..

Kafanızı zırvalara o kadar gömmüşsünüz ki, daha insan fizyolojisinden biel haberiniz yok..
Mehmet
Ben şahsen ölümsüzlüğün öyle kolay kolay bulunacağını sanmıyorum. Mesela siz adamın başına bir kurşun sıkarsanız ölmeyecek mi? Bu da bence Kuran da anlatılan ölümden sonra dirilmek gibi çok hayalperest bir düşünce.. ama sürekli gençlik daha gerçekci bir düşünce.. Nitekim hayat standartları yükseldikçe insan yaşam süresi uzamakta. Birde bilimsel bulgularla daha ileri gidebilir..
SanaLMucahiD
Hiç kimse ölümün çaresini bulamaz kardeş sende bunu anlamadın. İster hastalıkla ister savaş ile istersede zamanın yawaş ilerleyen tesiriyle her canlı ölümü tadıcaktır!!!!!
Dünyada eğer ölümün çaresi bulunsaydı sen çıkacak kargaşayı düşünmüyomusun.Bir adam ölümsüzlüğü çaresini bulsa bile sen o kişinin bulduğu çareyi tüm insanlarla paylaşacağınımı zannediyorsun senin zırvalık dediğin şeyLer dünyanın birer gerçeğidir. Bu apaçık ortada herkezin gözü önünde sadece bunu inkar ediyorsunuz. Ölümün çaresi yoktur. Kim bulacakmış onu bulamazlar asla yok öle bir şey bak yukarıdaki ayette ne demiş
QUOTE
35. Acaba onlar herhangi bir yaratıcı olmadan mı yaratıldılar? Yoksa kendileri mi yaratıcıdırlar?


Bide bir şey daha demişsin yukarıda!
QUOTE
her gün kilon başına 1 - 1.5 cl kırmızı şarap içersen, yaşlılığını çok çok geciktirirsin mesela..


Böle bir şey olamaz insanı sarhoş yapan herşeyin insan ömrünü kısalttığı bilimsel olarak katınlanmıştır. dünyadaki tüm bilim adamlarına sor aynı şeyi sölerler sana.
Hadi diyelim senin dediğin gibi olsun bak kendinde demişsin yaşlılığı geciktirir diye. Önler demniyosun geciktirir. Lakin sonuç olarak er yada geç yaşlanacaksın anlatabildimmi güzel kardeşim
anibal
>>> Hiç kimse ölümün çaresini bulamaz kardeş sende bunu anlamadın.

Bende sana "Sen öyle san.." diyorum, sende bunu anlamadın.. Evet, ben ve sen öleceğiz, ama uzak nesilden torunlarımız için ölüm diye bir şey olmayacak..

Telomer nedir bilir misin? Kırmızı şarapta ne vardır, ne yoktur bilir misin? Bilmiyorsan, niye bilmediğin konuda ahkam kesersin? Bugün için geciktirebiliyoruz, ama yarın tümden yaşlılığı yok edebileceğiz.. Sen şu kök hücre, klonlama vs. deneyleri ne anlama geliyor, herhangi bir fikrin var mı?
Rochader
52 – TûR SÛRESİ
Mekke’de nâzil olmuştur. 49 âyettir. Sûre Hz. Mûsâ (a.s.)’ın ilahî tecellilere mazhar olduğu dağa işaretle başlar ve Kur’ân’ın da Nur dağındaki vahiyle başladığına imâ edilir. Bu sûre, müşriklerin vahiy gerçeği karşısında nasıl suskunlaşıp bocaladıklarını, çelişkili değerlendirme ve ithamlarla gülünç duruma düştüklerini pek etkili bir tarzda ortaya koyar. Sûre kıyameti müteakip kâfirlerin cezasından, daha geniş olarak müminlerin cennet hayatından bahseder. Daha sonra, hakka karşı çıkanların hüsrana uğrayacaklarını vurgular.

Bu aciklama Prof Dr Suat Yildirima ait.

Bunlari zaten biliyoruz inadina ateist.. laugh.gif
SanaLMucahiD
Arkadaşlar sizlere gerekli açıklamalar yapılmıştır. her biri yeterli bir cevaptır ama inat edip inanmıyorsaniz kimsenin yapıcağı bir şey yoktur. İslamda zorlama yoktur. Kendi seçiminiz bu ise o size kalsın. sizin dininiz size benim dinim banadır(İslam bana Ateizm size)
Ama eğer sorularınız olursa sormaktan çekinmeyiniz. Bende cevaplamaktan çekinmem ama lütfen aptal ve abes sorular sorup kendi değerlerinizi düşürmeyiniz. Kİmseye hakaret edip kimsenin inançlarına saldırı yapmadan tertemiz bir paylaşım olması dileğiyle..
CultureClub
Ulen sen daha Kuran kaç sayfadır onu bilmiyorsun,kim ne soracak sana laugh.gif

Sen İslamı öğrenmek istiyorsan bu sitedeki yazıları oku biraz wink.gif
kutsalyaratik
sanal mucahit gibi diger ne idugu bellirsiz kisilerin gelip bilhassa burda Islami cok sirin gostermesi boylesi tepkilere neden olur. Turkiyedeki Islami serbete batirma furyasi burda sokmez kardesim, burasi ATV, Show Tv, TGRT, Kanal D gibi soytariliklar ile beslenen bir platform degildir. Islam tarihini biraz okuyan birisi Islamin ne kadar vahsi ve egoist bir tutum icinde oldugunu anlar. Insaf yani Muhammed 9 yasinda kizi kari olarak kabule ederken , Kuranda her kadin basini ortecek diye zangir zangir bagirirken nasil oluyorda , hangi haysiyetle Tv lere cikip Kuranda boyle yazmiyor, Islam kadin haklari falan fistan diye konusuyorlar? Kuranda guneste dahil olmak uzere tum evrenin dunya etrafinda dondugu yazilmisken hangi curettle cikip halka Islam ve bilim yalanini yutturuyorlar? Basta yecuc mecuc konusu olmak uzere diger allaha inanmayan topluluklari dusman goren, o topluluklara salidirip kizlarini kacirip cariye yapan, mallarini yagmalayan bir zihniyete hangi hakla birlestirici derler? Dusmani buldugun yerde oldur diyen bir gorus ne kadar insancil olabilir?
anibal
Anlamıyorum ki neden böyle gerçekleri yazınca, hemen "çirkinlik", "seviyesizlik" yapmış oluyoruz?

Aha şudur: Ebu bekir'midir, Ömer'midir, birinin kızkardeşinin karısı ölür ve olaylar gelişir:

http://ahirzaman.wordpress.com/2007/01/28/hz-hafsa-ranha/

Eh, sizin ağzınızdan işte bu kadar.. Bir düşünün bakalım, dul kardeşinizi çıkıp "sana vereyim", "o almadı sana vereyim" diye gezinir misiniz?

Ve evet, 9 yaşındaki ayşe'yi salıncağa bindiği yerden gerdeğe götürten muhammedin bu sünnetine uymazsanız, size şefaat eder mi?
onuc
"Bu kadar cumleyi bir araya getirip nasil 666 sayfalik bi kitap yazabildi." diyorsun.
Eee o zaman sen Tolstoyun, Dosteyevski'nin, Orhan Pamuk'un -buraya istediğin yazarı koy, onlar nasıl ciltler dolusu kitap yazabiliyorlar. Buna da şaşıyorsundur.
Mehmet
Muhammed 9 yaşında kızla evlenmiş olabilir.. Bu onun sorunu.. Ama siz adamın şahsına 9 yaşında kız kardeşin varsa bana ver derseniz bu ayıptır. Bu forumdaki kaliteli insanlara böyle söylemler yakışmıyor..
kutsalyaratik
Mehmet bu forumda yakin bir gecmiste yine Muhammedin sehveti ile ilgili bir konu acilmisti, ve katilimcilardan biri sunu sordu bir Muslumana "senin 9 yasinda kizin olsa Muhammede verirmiydin", cevap ise soyle geldi muslumandan" evet veririm".

Yani burda yazi yaziyorsak bir bildigimiz var.
anibal
Olur mu hiç Mehmet? Bir müslümanın 9 yaşındaki kızkardeşini benim gibi uslanmaz bir kafiri müslüamn etmek adına vermesinden büyük şeref olur mu? Biz onu düşünerek şereflenmesine çalışıyoruz.. Kendimiz için bir şey istiyorsak namerdiz netekim, hatta yollar yürümekle aşınmaz filan işte..

Şöyle bir bak Mehmet, adam geldi bizi salak, bunak, ahmak vs. edip çıkıp gidiyor.. Farkında değil misin? Bak ilk cümleye:

Onlara akılları mı bunu emreder, yoksa onlar, azgın bir topluluk mudur?

Zaten biz azgınız gözlerinde yani. Bir görsün bakalım azgın kimmiş? 50 kusur yaşında 9 yaşında çocukla yatağa giren bu cümlelerin sahibi mi, yoksa biz mi?
Mehmet
Sanalmücahit arkadaşta söylemlerine dikkat etsin lütfen.. Ateistler i azgınlıkla suçlamak Kuran ın işidir. Kendisi burda saygın bir taryışma ortamı istyorsa bize Kuran ın söylemleri ile değil, kendi medeni söylemleri ile yaklaşmalı.
CultureClub
İşte ..gelenek devam ediyor..peygamberi çocukla yatan dinin inanırları da onun yolundan gidecektir...

işte kanıtı;

http://www.mfipb.com/index.php?mforum=cumh...p;showtopic=860
CultureClub
Sanal cahil..bak 666 neymiş,şeytanın sayısı..şeytanın sayısı kadar Kuran'da sayfa var dediğin için cehenneme gideceksin,geçmiş olsun; laugh.gif


http://www.mfipb.com/index.php?mforum=cumh...;showtopic=1510


Not:Bu sitede bilmediklerini bir taraflarına böyle çarparlar,birşey yazmadan,iddia etmeden önce yüz defa emin ol(müslüman olduğun için sen 40 defa emin ol,o da yeter) laugh.gif
SanaLMucahiD
Mehmet : Siz burda dinime ve şerefime küfür ediyorsunuz. tabiki sizi ahlaksızlıkla suçlarım ki ölesiniz zaten. Çünki verdiğiniz demeçlerdeki iddaların hepsi asılsız ve kuru birer sözdür
normaladam
QUOTE(SanaLMucahiD @ Apr 9 2007, 04:29 PM) *
Mehmet : Siz burda dinime ve şerefime küfür ediyorsunuz. tabiki sizi ahlaksızlıkla suçlarım ki ölesiniz zaten. Çünki verdiğiniz demeçlerdeki iddaların hepsi asılsız ve kuru birer sözdür


ateist foruma gelmişsin,dinime küfür ediyorsunuz diyorsun.ne tür bir insansın sen?

o zaman arap bozması dininide alıp gidersin.bilimsellikle ilgileniyoruz biz çünkü.
orhan11
Ifadelerenize dikkat ediniz..

Gereksiz olan iletiler silindi, bir dahaki sefere sadece iletiler silinmeyecek..
Can
SanalMücahid denen herif ateistlere ana bacı sövdü..Banlanması gerekmez mi ?
Tabi bir daha burda yazacak kadar şeref yoksunu değilse..
oxygen
QUOTE(anibal @ Apr 9 2007, 01:29 PM) *
>>> Evet ama madem yaratıcısınız engelleyin o zaman bu ölüm nedenlerini olmasın sonsuza kadar yaşayın kafirler ayrıca diğer sorularada cevap alayım.

Avanak, işimiz yok senin zırvalarınla mı uğraşacağız?

Biraz sabret, az bir zaman sonra bilim ölümsüzlüğü bulacak, hiç merakın olmasın.. Şuradan çıkar, 500 yıl önce milleti kırıp geçiren veba, verem, çiçek vs. bugün ne oldu? Yarında diğerleri aynı olacak, hiç merak etme..


bu da zırvalık değil mi? hele bi ölümsüzlüğü bulsunlar sonra konuş

anladın sen onu biggrin.gif cool.gif


QUOTE(SanaLMucahiD @ Apr 9 2007, 04:29 PM) *
Mehmet : Siz burda dinime ve şerefime küfür ediyorsunuz. tabiki sizi ahlaksızlıkla suçlarım ki ölesiniz zaten. Çünki verdiğiniz demeçlerdeki iddaların hepsi asılsız ve kuru birer sözdür


sevgili mehmet kafir ne demektir....küfreden demektir

ANLADIN SEN ONU biggrin.gif cool.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.