Tam Forum Görünümü: 2007 yılı Ateistforum istatistik bilgileri
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTFORUM
orhan11
Eki görüntülemek için tıkla
ateist
Bu ayki ziyret sayisi neredeyse 100 bin. Harika
deliziya
sevgili oğuz,bütün yılları kapsayan bir istatistik var mı?
mazot
QUOTE(deliziya @ Nov 30 2007, 06:48 PM) *

Geçen sene, yani senin daha haberin bile yokkenbu siteden, bu forumda yaprak kımıldamıyordu.

Hatta monolog yapanlar bile vardı, hiç unutmam profesör nikli biri farklı bir nikle kendi kendisiyle monolog yaparken suç üstü yakalanmıştı.
ateist
Göz göre göre yalan niye söylüyorsun?
deliziya
QUOTE(zaza @ Nov 30 2007, 06:56 PM) *
Geçen sene, yani senin daha haberin bile yokkenbu siteden, .

benim bu forumdan epeydir haberim var. aktif olarak tartışmaya katılmamaktan bahsetmeye çalışıyorsan bu doğrudur.ama yanlış şekilde yazmışsın.

türkiye'de yaşayıp dinle veya dinsizlikle ilgisi olan ve internete bağlanan çoğu insanın bu siteden bir şekilde haberi var.
bilelimogrenelim
bu ulaşıma kapatılma nasıl etkiledi, önceki ve sonraki dönemleri karşılaştıran istatistik var mı orhan11?

önceki hali, ameliyattan sonraki hali gibi. smile.gif
orhan11
QUOTE(deliziya @ Nov 30 2007, 06:48 PM) *

Maalesef yok.. Ama bu forumu açtığımızda günde 20-30 mesaj ile başlamıştık.. Bir dönem ise günde 1000'i aşan mesaj sayısına ulaştık..

Sanırım bunlardan bir anlam çıkartabilirsiniz..

orhan11
QUOTE(bilelimogrenelim @ Nov 30 2007, 10:06 PM) *
bu ulaşıma kapatılma nasıl etkiledi, önceki ve sonraki dönemleri karşılaştıran istatistik var mı orhan11?

önceki hali, ameliyattan sonraki hali gibi. smile.gif

Sevgili bilelimogrenelim;

İstatistiğe baktığında sert bir düşüş görüyorsun.. Bu düşüş de Haziran ayı ile başlıyor.. Yani Telekom tarafından yasaklandığımız aydan.. Resmini yapıştırdığım istatistik açık bir şekilde düşüşü gösteriyor.. Yeni domain adresimiz ise Ekim ayında faaliyete geçti.. Ekim ayından sonraki yükselişi de yine istatistik net olarak gösteriyor...

İletişime kapatılmamızdan önceki ve sonraki tüm bilgiler itatistik içinde mevcut..

Sevgiler

orhan11
QUOTE(zaza @ Nov 30 2007, 06:56 PM) *
Geçen sene, yani senin daha haberin bile yokkenbu siteden, bu forumda yaprak kımıldamıyordu.

Hatta monolog yapanlar bile vardı, hiç unutmam profesör nikli biri farklı bir nikle kendi kendisiyle monolog yaparken suç üstü yakalanmıştı.

Bu forumda yaprağın kığırdamadığı dönem hiç olmadı.. Biz Türkiye'ye kapalı olduğumuz dönemlerde en az rating'i aldık.. O dönemlerde bile gunde yazilan iletiler hiç bir zaman 200'ün altına düşmedi.. Üye baş vurusu sayısı bile 5'den az olmadı..

Yaprağı kımıldatmamak için gösterilen çabalara göğüs gerecek olduğumuzu ve Ateistforum'u yaşatmak için gereken her seyi yapacağımız bilinmelidir..

bilelimogrenelim
Biz OpenDNS ile bağlandığımız için yeni server'i fark edememişiz, ben hala Türkiye'ye kapalı zannediyordum.

O zaman da ayakta tuttuğunuz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum, ani şekilde işte böyle yükselir. 70.000 visitors

Oh olsun, gayet de güzeldir, kapak olsun birilerine...
pergel
QUOTE(orhan11 @ Nov 30 2007, 10:26 PM) *
Sevgili bilelimogrenelim;

İstatistiğe baktığında sert bir düşüş görüyorsun.. Bu düşüş de Haziran ayı ile başlıyor.. Yani Telekom tarafından yasaklandığımız aydan.. Resmini yapıştırdığım istatistik açık bir şekilde düşüşü gösteriyor.. Yeni domain adresimiz ise Ekim ayında faaliyete geçti.. Ekim ayından sonraki yükselişi de yine istatistik net olarak gösteriyor...

İletişime kapatılmamızdan önceki ve sonraki tüm bilgiler itatistik içinde mevcut..

Sevgiler

Ben de, Haziran - Ekim arasındaki düşüşü, o tarihlerde yazlıkta olmama bağlamıştım. Demek neden farklıymış... sleep.gif
orhan11
QUOTE(pergel @ Nov 30 2007, 10:46 PM) *
Ben de, Haziran - Ekim arasındaki düşüşü, o tarihlerde yazlıkta olmama bağlamıştım. Demek neden farklıymış... sleep.gif

Hahh hah haaaa.. Güzeldi doksan dakika....

Requiem
pergel smile.gif smile.gif smile.gif
redfinity
Ben de Kasim ayindaki yukselisi Kasim basinda uye olusuma baglamistim laugh.gif

Saka bir yana, bu forumu bu noktaya getirenlere binlerce tesekkur.
Osiris
ingilizce bilmediğim için ayların dışında istatistikden pek bir şey anlamadım bunu türkçesi yok mu
pergel
Grafik bilgilerinin Türkçesi

Osiris
QUOTE(pergel @ Dec 6 2007, 02:28 PM) *
Grafik bilgilerinin Türkçesi

teşekkür ederim pergel gerçektende türk telekomun engellemesi ile bir anda çok çabuk düşmüş ziyaret sayısı ama engel kalktığından beridir eskisinden daha yüksek başlamışız devamı gelir inşallah laugh.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.