QUOTE(dindar20 @ Dec 2 2007, 09:45 PM)

Ben kesinlikle ateizmi din olarak görmüyorum. Darwini de peygamber olarak görmüyorum. Ancak malesef çıkmazdaki ateistler, benim sorumdaki tesadüf olayının imkansızlığını bildikleri için, Darwine , denize düşen yılan sarılır misali, sarılıyorlar. Yani , bir nevi, açmazdan çıkmaları için , rehber olarak görüyorlar. Ama başka bir açmaza saplanmış oluyorlar.
Sen, "her şeyi Allah yaratmıştır" dediğinde, Allaha inanmayanlar elbette "her şeyi Allah yaratmamıştır" diyecektir. Bunlardan bir kısmı "şeylerin yaratılmaya ihtiyacı bile olmayabilir" demektedirler, bir kımı da (mesela) "her şeyi Zeus da yaratmış olabilir" demektedirler.
Sen, bunlardan "şeylerin yaratılmaya bile ihtiyacı olmayabilir" diyenlere hemen saldırıyorsun ve "vay, ispatlayın, daha ispatlayamıyorsunuz bile, şiştiniz işte..." şeklinde yorumlar getiriyorsun.
Sen yaradılış konusunda hiç bir kanıt, iz, işaret, emare sunamadığın gibi, evrim teorisi üzerine yorum yapanlara "işte kanıtlayamıyorsunuz" diyorsun. Evrimciler bir süreçten bahseder. Hayır, evrim sürecini kastetmiyorum. Bilimsel gelişim sürecini kastediyorum. Bilim, evrimin bir takım aşamalarını kanıtlamıştır, başlangıçla ilgili henüz bulunamamış noktalar vardır. Ama bilimin süreci zaten budur. Bilim bir teoriyi bugün ortaya atıp, yarın kanun haline gelmesini sağlamaz. Şüphelerle, eleştirilerle, yanlışlamalar, deneyler, gözlemlerle yavaş yavaş ilerler. Büyük olasılıkla evrim teorisinin sonuçlandığını, bizler göremeyeceğiz ama gidişat, bizim torunlarımızın torunlarının görebileceğini gösteriyor.
Şimdi de senin yaradılışla ilgili dayanaklarını görelim.