kendini cennete laik gören kendini beğenmişlik örneğinden daha çok kendini beğenmişlik olmayacağını düşünüyorum.
Adamın biri o kadar çok kendini beğenmiş ki cennetin kapısı ona hep açık, süper,
Muhammede neden inanalım, nasıl bileceğiz doğru söyledeğini, çünkü allah onu peygamber yapacak kadar değerli görmüş, ama peygamber olduğunu kim söylüyor kendisi, eeeee.
Neyse asıl konu,
Ateistlere hakaret yağıp duruyor.
Benim fikrimce ateist arkadaşlarım, toplumun kurallarına daha saygılı, ve işlerini daha iyi yapan insanlar olduklarını idda ediyorum.
Müslümanım diye geçinen ne kadar çok şerefsiz olduğunu herkes kabul edecektir. ve eminim aklıma sen geldin terkliksi onlar müslüman değil diyeceksin.
Adam müslüman olduğunu kabul etmiş gerek ve yeter şart,
demekki müslümanlık bir çözüm değil,
Ben kendim için çalışkan işini elinden gelenin en iyisi ile yapmaya çalışan sevdiğim insanlara yardımı her şeyin üzerinde tutan bir insanım,
kimseye zararım dokunmaz ve uyumlu bir insanım. toplumun içinde bütün kurallara uymaya dikkat ederim.
Ama kurana göre cehennemliğim, Bu nasıl bir yaratıcı fikridir.
Adam müslümanım diyecek her haltı yiyecek sonra biraz yatar çıkarım diyecek. Bu insanın yaratıcyı kandrımaya çalışmasıdır. Tabii o da varsa;
Müslümanlarda şöyle bir şey var. önce inan kurallar esnektir. allah affeder. öenmli olan inanmak ancak suç işlenebilir.
Bence şuç işlenmemeli toplumda herkese saygı göstermeliyiz. kurallara uyalım, herkes yanlış yapıyor diye bizde yanlış yapmayalım
İŞTE herkes yanlış yaparken doğruyu yapmaya çalışıyorsanız işte kutsal olan budur.
Yanlış derken koyduğumuz kurallara uymak adına söylüyorum, doğru ile yanlış kişye göre değişir. ortada olan kurallardan bahsediyorum.