1 - Kuran'a Göre Arap Tanrısı Allah'a İman Etmeyen Ve Müslüman Olmayan Başarılı Olamaz.Fakat Bugüne Baktığımızda Hangi Devletlerin Başarılı Olduğu Bellidir.
El Imran 86-Kendilerine açık deliller gelmiş ve peygamberin hak olduğuna şahitlik etmişken, inananların arkasından nankörlük edip inkara sapan bir milleti, Allah nasıl başarılı kılar! Oysa Allah, zulmedenler topluluğunu başarılı kılmaz
2 - Kuran'a Göre Kadın İkinci Plandadır Ve Kötüdür.Bazen Dünya Hayatı İçin Geçici Zevk,Bazen Tarla,Bazen Seks Objesidir.
Bakara 223-Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah'tan korkun ve herhalde onun huzuruna varacağınızı bilin! Sen müminleri müjdele!
Nahl 92. Bir toplum diğer bir toplumdan (sayıca ve malca) daha çok olduğu için yeminlerinizi, aranızda bir fesat aracı edinerek ipliğini sağlamca büktükten sonra, çözüp bozan (kadın) gibi olmayın.
Nisa 15-Kadınlarınızdan zina edenlerin aleyhlerine dört şahit getirin. Eğer şahitlik ederlerse, ölüm onları alıp götürünceye veya Allah onlara bir yol açıncaya kadar evlerde hapsedin.
Nisa 34-Erkekler, kadınlar üzerinde hakim dururlar, çünkü bir kere Allah birini diğerinden üstün yaratmış ve bir de erkekler mallarından harcamaktadırlar. Bunun için iyi kadınlar, itaatkardırlar. Allah'ın korumasını emrettiği şeyleri, kocalarının yokluğunda da korurlar. Serkeşlik etmelerinden endişe ettiğiniz kadınlara gelince; önce kendilerine nasihat edin, sonra yataklarında yalnız bırakın, yine dinlemezlerse DÖVÜN. İtaat ettikleri halde onları incitmek için bahane aramayın. Çünkü Allah, çok yüksek çok büyüktür.
3 - Allah Arapların Azgınlığını Bildiği İçin Ona İman Edene Dünyada Bakmayı Bile Yasakladığı Fakat Cennette Olan İri Gözlü,Bakire Huriler Vaat Eder.
Duhan 54. İşte böyle. Bunun yanısıra biz onları, iri gözlü hûrilerle evlendiririz.
Rahman 56. Oralarda gözlerini yalnız eşlerine çevirmiş güzeller var ki, bunlardan önce onlara ne insan ne de cin dokunmuştur.
Rahman 58. Sanki onlar yakut ve mercandırlar.
Rahman 70. İçlerinde huyu güzel yüzü güzel kadınlar vardır.
Rahman 72. Otağlar içinde sahiplerine tahsis edilmiş hûriler vardır.
Rahman 74. Bunlara onlardan önce ne bir insan ne bir cin dokunmuştur.
Rahman 76. Yeşil yastıklara ve hârikulâde güzel döşemelere yaslanırlar.
Sad 52. Yanlarında, eşlerinden başkasına bakmayan, kendilerine yaşıt güzeller vardır.
Saffat 48. Yanlarında güzel bakışlarını yalnız onlara tahsis etmiş, iri gözlü eşler vardır.
Tur 20. Sıra sıra dizilmiş koltuklara yaslanarak"Onları,ceylan gözlü hûrilerle evlendirmişizdir:
Vakıa 22 İri gözlü hûriler,
Vakıa 23 Saklı inciler gibi.
Vakıa 24 Yaptıklarına karşılık olarak (verilir).
Vakıa 35. Gerçekten biz hûrileri apayrı biçimde yeni yarattık.
Vakıa 36 Onları, bâkireler kıldık.
Vakıa 37 Eşlerine düşkün ve yaşıt.
Vakıa 38 Bütün bunlar sağdakiler içindir..
4 - Şimdiki Müslümanların Reddetiği Ve Meleklerin Şeklinin Bilinemeyeceğini Söylerler.Fakat Kuran'a Göre Melekler Kanatlıdır.
Fatır 1. Gökleri ve yeri yaratan, melekleri ikişer, üçer, dörder kanatlı elçiler yapan Allah'a hamdolsun. O, yaratmada dilediği arttırmayı yapar. Şüphesiz Allah, her şeye gücü yetendir.
5 - Kuran'a Göre Allah Sonsuz Kudrete Ve Güce Sahiptir Fakat Nedense Allah Dünyayı 6 Günde Yaratmıştır.
Furkan 59. Gökleri, yeri ve ikisinin arasındakileri altı günde yaratan, sonra Arş'a istivâ eden (ona hükmeden) Rahmân'dır. Bunu bir bilene sor.
Fussilet 9. De ki: Gerçekten siz, yeri iki günde yaratanı inkâr edip O'na ortaklar mı koşuyorsunuz? O, âlemlerin Rabbidir.
Fussilet 10. O, yeryüzüne sabit dağlar yerleştirdi. Orada bereketler yarattı ve orada tam dört günde isteyenler için fark gözetmeden gıdalar takdir etti.
Fussilet 11. Sonra duman halinde olan göğe yöneldi, ona ve yerküreye: İsteyerek veya istemeyerek, gelin! dedi. İkisi de "İsteyerek geldik" dediler.
Fussilet 12. Böylece onları, iki günde yedi gök olarak yarattı ve her göğe görevini vahyetti. Ve biz, yakın semâyı kandillerle donattık, bozulmaktan da koruduk. İşte bu, azîz, alîm Allah'ın takdiridir.
Hadid 4. O, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'ın üzerine istivâ edendir. Yere gireni ve ondan çıkanı, gökten ineni ve oraya yükseleni bilir. Nerede olsanız, O sizinle beraberdir. Allah yaptıklarınızı görür.
Hud 7. O, hanginizin amelinin daha güzel olacağı hususunda sizi imtihan etmek için, Arş'ı su üzerinde iken, gökleri ve yeri altı günde yaratandır.
Kaf 38. Andolsun biz, gökleri, yeri ve ikisi arasında bulunanları altı günde yarattık. Bize hiçbir yorgunluk çökmedi.
Secde 4. Gökleri, yeri ve bunların arasındakileri altı günde (devirde) yaratan, sonra arşa istivâ eden Allah'tır. O'ndan başka ne bir dost ne de bir şefaatçınız vardır. Artık düşünüp öğüt almaz mısınız?
Yunus 3-Rabbiniz O Allah'tır ki, gökleri ve yeri altı günde yarattı, sonra Arş'ı hakimiyeti altına aldı. O'nun izni olmadan hiçbir şefaatçi şefaat edemez; işte Rabbiniz bu vasıfların sahibi olan Allah'tır! O halde O'na ibadet ediniz! Artık düşünmez misiniz?
6 - Müslümanlara Göre Cennet'in Büyüklüğü Ve Nasıl Olduğu Bilinmez Fakat Kuran Cennetin Büyüklüğünü Dünya Kadar Olduğunu Söyler.
Hadid 21. Rabbinizden bir mağfirete; Allah'a ve peygamberlerine inananlar için hazırlanmış olup genişliği gökle yerin genişliği kadar olan cennete koşuşun. İşte bu, Allah'ın lütfudur ki onu dilediğine verir. Allah büyük lütuf sahibidir.
7 - Kuran'ın Bir Saçmalığı Daha, Hud Denen Peygamber Bakın Allah'ı İçin Ne Diyor ?
Hud 56. "Ben, benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a dayandım. Çünkü yürüyen hiçbir varlık yoktur ki, O, onun perçeminden tutmuş olmasın. Şüphesiz Rabbim dosdoğru yoldadır."
8 - Kuran' Göre Cinler Ateşten Yaratılmıştır.Madem Ateşten Yaratıldıysa Cehennemde Nasıl Yanıcaklardır ?
Hud 119. Ancak Rabbinin merhamet ettikleri müstesnadır. Zaten Rabbin onları bunun için yarattı. Rabbinin, "Andolsun ki cehennemi tümüyle insanlar ve CİNLERLE dolduracağım" sözü yerini buldu.
Rahman 15. Cinleri öz ateşten yarattı.
9 - Kuran'a Göre Cehennem Konuşur.
Kaf 30. O gün cehenneme "Doldun mu?" deriz. O da "Daha var mı?" der.
10 - Kuran'a Göre Tevrat Ve İncil'de Allah'ın Sözüydü Fakat Değiştirildi.Ama Bu Ayette Onun Sözlerini Değiştirebilecek Kimse Yoktur Deniyor.
Kehf 27. Rabbinin Kitabı'ndan sana vahyedileni oku. Onun kelimelerini değiştirebilecek yoktur. O'ndan başka bir sığınak da bulamazsın.
Yunus 64-Onlara dünya hayatında da ahirette de müjde vardır. Allah'ın sözlerinde değişme yoktur; İşte bu büyük kurtuluş!
11 - Kuran'a Göre Allah'ın Nerde Olduğu Belirtilir.
Mearic 3. Yükselme derecelerinin sahibi olan Allah katından.
Mearic 4. Melekler ve Rûh (Cebrail), oraya, miktarı (dünya senesi ile) ellibin yıl olan bir günde yükselip çıkar.
12 - Kuran'a Göre Allah Doğunun Ve Batının,Mekkenin Rabbidir.Öyleyse Kuzey Ve Güney'in Rabbi Kimdir ?

Mearic 40. Doğuların ve batıların Rabbine yemin ederim ki, bizim gücümüz yeter:
Neml 91. (De ki:) Ben ancak, bu şehrin (Mekke'nin) Rabbine -ki O burayı dokunulmaz kılmıştır- kulluk etmekle emrolundum. Her şey de zaten O'na aittir. Bana müslümanlardan olmam " emredildi
Saffat 5. O, hem göklerin, yerin ve ikisi arasındakilerin Rabbi, hem de doğuların Rabbidir.
13 - İncil'e Göre İsa Tanrı'nın Oğludur Ve Peygamberlik İddiası Yoktur.Fakat Kuran'a Göre Beşikte Konuşur Ona Kitap Verildiğini Bile Söyler.
Meryem 29. Bunun üzerine Meryem çocuğu gösterdi. "Biz, dediler, beşikteki bir sabî ile nasıl konuşuruz?"
Meryem 30. Çocuk şöyle dedi: "Ben, Allah'ın kuluyum. O, bana Kitab'ı verdi ve beni peygamber yaptı."
Meryem 31. "Nerede olursam olayım, O beni mübarek kıldı; yaşadığım sürece bana namazı ve zekâtı emretti."
Meryem 32. "Beni anneme saygılı kıldı; beni bedbaht bir zorba yapmadı."
Meryem 33. "Doğduğum gün, öleceğim gün ve diri olarak kabirden kaldırılacağım gün esenlik banadır
14 - Cehennem Yakıtı = Taş Ve İnsan = Fırın - Allah = Acımasız Bir Fırıncı
Tahrim 6. Ey inananlar! Kendinizi ve ailenizi, yakıtı insanlar ve taşlar olan ateşten koruyun. Onun başında, acımasız, güçlü, Allah'ın kendilerine buyurduğuna karşı gelmeyen ve emredildiklerini yapan melekler vardır.
15 - Büyük Bomba = Kuran'a Göre Firavun'un Karısı Müslümandır !!!
Tahrim 11. Allah, inananlara da Firavun'un karısını misal gösterdi. O: Rabbim! Bana katında, cennette bir ev yap; beni Firavun'dan ve onun (kötü) işinden koru ve beni zalimler topluluğundan kurtar! demişti.
16 - Kuran'a Göre Muhammed Kabri Ve Kıyamet'i Beklemeden Cennete Hurilerin Yanında Zevk-İ Sefadadır.
Yasin 26. Ona: Cennete gir" denilince. "Keşke, dedi, kavmim bilseydi!"
17 - Kuran'a Göre Melekler Günahsızlardır Ve Hür İrade'ye Sahip Olmadıkları İçin Günah İşlemezler Ve İsyan Etmezler Fakat Bu Ayette Meleklerin Başı Cebrail İnsan'ı Kötülüyor Ve Allah'ına İsyan Ediyor !!
Abese 17. Kahrolası insan! Ne inkârcıdır!
Abese 18. Allah onu neden yarattı?
18 - Kuran Zaten Kendisini Açıklıyor.
Nisa 82. "Hâlâ Kur'an'ı düşünüp anlamaya çalışmıyorlar mı? Eğer o, Allah’tan başkası tarafından olsaydı, mutlaka onda birçok çelişki bulurlardı."
( Tamamı kuran'dan alıntıdır.Kafadan uydurulma ayet yada sure yoktur. )