Tam Forum Görünümü: Küfür ve Hakarete dayalı Seviyesiz Tartışmalara Son verebilecek miyiz?
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTFORUM
ckacha33
Forumda yazanları şöyle bir gözden geçirdim. Özellikle Allah'a,Kuranı Kerime,Peygamberimize ve Müslümanlara sürekli ağza alınmayacak, terbiyesizce küfür ve hakaretlerle dolu. İnanmadığınız değerlere neden küfrediyorsunuz? Bu tahammülsüzlük neden? Madem inanmıyorsunuz neden tahammülsüzce küfrediyorsunuz? Örneğin olduğuna inanmadığınız bir hayalete kinlenip hakaret edermisiniz?Aksi taktirde kendinizi deli gibi hissedersiniz değil mi? Bu da gösteriyor ki Allah vardır ve siz de buna bilinç altında inandığınız ve yokluğunu kabullenemediğiniz için,yokluğunu ispatlayamadığınız için, öte taraftan nefsinize bir türlü sözgeçirip inadınızdan inanamadığınız için içten içten sinirlenip küfrediyorsunuz. Ben bir psikolog değilim. Ama inanıyorum ki bir psikolog bunun analizini daha iyi yapacaktır. Ayrıca her nedense benim gibi akılcı ve mantıklı ileti yazan arkadaşların hemen üyeliğine son veriliyor. Neden acaba? Mantıklı düşünen ateistler Allah'a ve İslama inanır korkusuyla olabilir mi? Eğer kendinize güveniyorsanız benim gibi hakaret içermeyen yazılar gönderen Müslümanların üyeliklerini ve yazılarını silmeyin ve seviyeli, hakaret ve küfür içermeyen yazılarla cevap verin. Aynı uyarıyı Müslüman arkadaşlara da yapıyor ve hakaret içermeyen yazılarla cevap vermelerini istiyorum. Veeee hodri meydan diyorum.
BYCENE
QUOTE(ckacha33 @ Dec 23 2007, 04:59 PM) *
Forumda yazanları şöyle bir gözden geçirdim. Özellikle Allah'a,Kuranı Kerime,Peygamberimize ve Müslümanlara sürekli ağza alınmayacak, terbiyesizce küfür ve hakaretlerle dolu. İnanmadığınız değerlere neden küfrediyorsunuz? Bu tahammülsüzlük neden? Madem inanmıyorsunuz neden tahammülsüzce küfrediyorsunuz? Örneğin olduğuna inanmadığınız bir hayalete kinlenip hakaret edermisiniz?Aksi taktirde kendinizi deli gibi hissedersiniz değil mi? Bu da gösteriyor ki Allah vardır ve siz de buna bilinç altında inandığınız ve yokluğunu kabullenemediğiniz için,yokluğunu ispatlayamadığınız için, öte taraftan nefsinize bir türlü sözgeçirip inadınızdan inanamadığınız için içten içten sinirlenip küfrediyorsunuz. Ben bir psikolog değilim. Ama inanıyorum ki bir psikolog bunun analizini daha iyi yapacaktır. Ayrıca her nedense benim gibi akılcı ve mantıklı ileti yazan arkadaşların hemen üyeliğine son veriliyor. Neden acaba? Mantıklı düşünen ateistler Allah'a ve İslama inanır korkusuyla olabilir mi? Eğer kendinize güveniyorsanız benim gibi hakaret içermeyen yazılar gönderen Müslümanların üyeliklerini ve yazılarını silmeyin ve seviyeli, hakaret ve küfür içermeyen yazılarla cevap verin. Aynı uyarıyı Müslüman arkadaşlara da yapıyor ve hakaret içermeyen yazılarla cevap vermelerini istiyorum. Veeee hodri meydan diyorum.

cogunlugu hakaret degil bizzat kendi yasami ve sizin kitabinizdan alintidir...

BY_CENE
Feanor
Allah var tabiki , aptalların taptığı ünlü bir arap putu. kuran da var sapıklığı yücelten bir bestseller , muhammed de var var pedofili bir terörist , ben hepsine inanıyorum. hepsininde taaa...
haci
QUOTE(ckacha33 @ Dec 23 2007, 03:59 PM) *

Burada yazan ve atılan Müslüman'ların küfürlerinden haberdar olmadığınız anlaşılıyor..
Kime hodri meydan diyorsunuz?
İslam'ın güzelliklerini bizimle paylaşmaya mı davet ediyorsunuz bizi..
Siz önden gidin.. Başlayın..
Meydan okumanızı kabul ediyoruz..

HACI
orhan11
Müslümanlarda inançlarının eleştirilmesi küfürdür. O nedenle sitemizi baştan sona dinlerine küfür ediliyor addediyorlar..

Fakat bilinmeli ki burası Ateistforum'dur.. Burada asırlardır tabu olan dinler tartışılır ve eleştirilir. Forum yıllarca yasaklanmış bu eleştirilerin yapılması için kurulmuştur.. Bu eleştirilere hazır değilseniz, hazmedemiyor ve "küfür ediyorunuz" diyorsanız derhal forumdan ayrılınız..
girljedi
Küfür,hakaret..vs bunlar haızmsızlık örenğidir. Güçlü bir düşmanı karalama yönetmeleri ve egositliğin bir göstergesidir.Eğer ateistlere küfür eden varsa neden onlar gibi davranıp onlarada küfür ediyorsunuz????? sizlerden birini öldürsek sizde bizden birini mi öldüreceksiniz ya da tam tersi? Bu doğr ve mantıklı mı? Sonuç ne olur? kan davası,kısır döngü.

aguz bey yekili olarak artık bu tür sözlere izin vermemniz sizin bir görevinizir. aksi halde bizlerde hakaret edelim ana avrat küfür edip iftiralar atalım nasıl? bumu istediğiniz? şunu untumyın ki bu tür davranışlar başkalarını da kötüler öyle olmadığı halde.Buna hakkınız varmı? ya da hakkımız var mı? hayır yok tabikide.

cogunlugu hakaret degil bizzat kendi yasami ve sizin kitabinizdan alintidir...

Çok ilginç demek kendi yaşantımızda birbirimizin düşüncelerine karşı kfür ve hakaret diyoruz hatta Kuranda yapıyor bunu? çok ilginç bir tespit doğrusu.
haci
Kime ana avrat sövülüyor?...
Forumun kuralları belli..
Küfür yasak..

Bana bir örnek gösterebilir misiniz?
Aarada bir ana avrat küfreden Müslüman bozuntuları atılıyor.
Onlardan bazıları bana ve diğerlerine özelden küfrediyorlar..

Siz neden bahsediyorsunuz belli değil?

Muhammed'e jigolo demek, Kur'anı'ı uydurdu demek, sapık demek hakaret mi?
Öyle düşünüyorsanız, yanlış bir forumdasınız..
Çünkü biz iddialarımızı delilleri ile kanıtlıyoruz.
Sizin gibileri çok gördük..
Önce küfürden nefret ederler gibi görünürler.
Bir süre sonra galiz küfürler ettikleri için forumdan atılıırlar..
Umarım siz öyle çıkmazsınız...
Bizim ağzımı sütten yandı..

HACI
desecration
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum, ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ateistler dışında kimse inançlarından dolayı hakarete uğramamıştır.

Kutsal saydığınız putlarınıza yapılan hakaretlerse sizi bağlamaz, bunlara ses çıkarmaya hakkınız yok çünkü zaten savunduğunuz sistem diğer insanların kutsallarına saygı duymuyor. Bu durumda da demokrasiye olan bakış açınız gün yüzüne çıkıyor,

"Amaç değil araç..."
orhan11
Daha dün akşam forumdan iki müslüman atıldı.. Yazdıklarını bir görseydiniz utancınızdan kızarırdınız.. Ben bu forum kurulduğundan beri buradayım.. Bire bir şahidimdir küfürün hangi kesimden daha çok geldiğine.. Küfürün hasını müslümanlar yapmıştır. Benim müslümanlardan yediğim küfürü kimse yememiştir. Yerimde olsaydınız, bu foruma müslüman sokmazdınız.. Günlerce, sayfalarca, bıkmaksızın sövmüşlerdir... Elbette salt bana değil, kimi bulduysa sövmüştür müslümanlar.. Bizler silmişiz, onlar yeniden doldurmuştur.. Müslümanları küfübazlığı bu forumla tescillidir.. Haa, Ateistler hiç mi küfür etmemiştir? Etmişler ve edenler de forumdan atılmıştır. Peki küfür konusunda Ateist ve Müslümanlar arasındaki oran nedir? Ateist'lerin küfürleri müslümanların küfürlerinin yanında devede kulak kalır..

haci
QUOTE(desecration @ Dec 23 2007, 05:38 PM) *
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum, ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ateistler dışında kimse inançlarından dolayı hakarete uğramamıştır.

Kutsal saydığınız putlarınıza yapılan hakaretlerse sizi bağlamaz, bunlara ses çıkarmaya hakkınız yok çünkü zaten savunduğunuz sistem diğer insanların kutsallarına saygı duymuyor. Bu durumda da demokrasiye olan bakış açınız gün yüzüne çıkıyor,

"Amaç değil araç..."

Sevgili Desecratıon'dan çok doğru bir açıklama.
Ekleyecek bir şey bulamıyorum..

HACI
nektar
Günlük hayatta sanal ortamlar dışında ağzından belirli küfürleri dua eder gibi ağzından düşürmeyen bir toplumun sanal ortamın verdiği güçle türlü küfrü etmesinde bir sorun görmüyorum.
Birede ahlak elçiliği yapmanın bir anlamıda yok!
Adam küfür yazar sen uyarırsın devam ederse muhatap olmazsın.
Yada kendine has bir yöntem geliştirirsin.
ckacha33
Ben bir Müslümanım ve verilecek bir yanıtları olmadığı ve başlıkta belirttiğim bilinçaltı çatışmaları nedeniyle küfür ve hakaret eden inançsızların seviyesine inmemeye özen göstereceğim. Diğer müslüman kardeşlerimi de bu şekilde davranmaya davet ediyorum ve tahriklere kapılmamalarını istiyorum. Biliyorum onlar bizim kutsal saydığımız değerlere seviyesizce hakaret ediyorlar, ancak sabredin ve Müslümanlara yakışır bir şekilde doğruları ve sadece doğruları bıkıp usanmadan anlatın diyorum. Ayrıca kafasını ve ağzını değil, sadece kıçını kullanan kişilerin forumdan atılmayıp, sadece Müslümanların atıldığını da Haci'ye soruyorum. Varmı bana verebilecek mantıklı bir yanıtı?
haci
Ayrıca kafasını ve ağzını değil, sadece kıçını kullanan kişilerin forumdan atılmayıp, sadece Müslümanların atıldığını da Haci'ye soruyorum. Varmı bana verebilecek mantıklı bir yanıtı?

Kıçını kullananlar galiz küfürler ediyorlar mı?

HACI
ckacha33
Kıçını kullandığına göre sadece galiz küfürler ediyorlar. Hani nerede verebilecekleri mantıklı yanıtları?
desecration
Bak ben sana bir soru sorayım,

Kimi zaman sırf provokasyon amaçlı dini forumlara çeşitli niklerle üye olurum. Yanlış anlama hakaret falan etmem sadece görüntü resmime Atatürk portresi koyarım. Şu ana kadar bana en çok tahammül eden forumdan 2. saatin sonunda atıldım.

Ben onları suçlamıyorum, kendimi haklı bulmuyorum çünkü o siteler islamı tartışmak için değil afyon partileri düzenleyip nefret bilemek için kurulmuştur. Kuralları bellidir, o yüzden beni atmakta haklılar.

İşte bu sitede dinleri rasyonel bir şekilde tartışma amacıyla kurulmuştur. Taraflı olduğunu savunamazsınız, çünkü ateizm bir din değildir! O sitelerdeki deli said ve ayak takımının berbat bir dil olan arapça kullanmak sünnettir mantığıyla çiziktirdiği saçmalıkları buraya doldurmak ta sizin hakkınız değildir.

Eğer buna izin verilseydi burası dinleri tartışma platformu değil, risaleforum un bir kopyası olurdu..

Ha bir de sorun bakalım dünyaca ünlü biyolog abraham biraderimiz ne diyor bu işe:)
haci
QUOTE(ckacha33 @ Dec 23 2007, 07:14 PM) *
Kıçını kullandığına göre sadece galiz küfürler ediyorlar. Hani nerede verebilecekleri mantıklı yanıtları?

Kimler onlar?..
Mutlaka onları biliyorsunudur..
Yoksa bu yaptığın aptallıktır..

Değil mi?

HACI
Demeter
sn ckacka33;

Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yaşayış ve
felsefesiyle ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta
zenginliğinden başka hiçbir şeyi olmayan kibirli bir adamla
karşılaşır. İkisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir...
Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa: "Ben bir serserinin önünden kenara
çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir:
- Ben çekilirim!!

Umarım anlaşılır olmuştur. Kendinizi karşıkinden üstün görüyorsanız-burda terbiye bazdır-, uzak kalmayı seçmek en iyi yol değil midir?
ckacha33
Benim konu başlığım nasıl da kanıtlanıyor görüyorsunuz? Haci yanılmıyorsam admin. Ama o da diğerleri gibi hakaret etmekten kendini alıkoyamıyor.
haci
QUOTE(ckacha33 @ Dec 23 2007, 07:43 PM) *
Benim konu başlığım nasıl da kanıtlanıyor görüyorsunuz? Haci yanılmıyorsam admin. Ama o da diğerleri gibi hakaret etmekten kendini alıkoyamıyor.

Sen aptalın birisin..
Bu sana iltifat aslında..
Bir iddia ortaya atıyorsun kanıtlayamıyorsun.
Sen yalnız aptal değilsin. Aynı zamanda ahlaksız bir aptalsın..

HACI
ckacha33
Niye üzerine alınıyorsun? Eğer öyle değilsen üzerine alınmaya gerek yok.
Ayrıca hakaretlerinle beni tahrik edip forumdan atmaya çalışma. Çünkü ben bir Müslümanım ve seviyesizlerin seviyesine inmemeye çalışacağım. Siz tahrik etseniz de. O zaman gelin şunu söyleyin: Sizin söylediklerinizin aksini bir türlü kanıtlayamıyoruz. Sinirimiz ondan. O zaman biz de belki hoşgörürüz.
ozgurbeyin
chacka, sen küfürden ne anlıyorsun? senin ''ezberine'' uymayan islamın anlatılışı mı küfürdür?
sen önce kendi ''küfür'' tarifini yapmalısın.
eğer islamı reddetmek küfürse sana göre, bu siteler islamın kurtkapanlarını deşifre etmek için kurulmuşlardır.
sen eğer bilgi düzeyin yetiyorsa burda islam karşıtı söylemlere ayağı yere basan cevaplar ver.
eğer ağlayarak muhammede merhamet dileneceksen gelmen gereken yer burası değil.
burda kimseden, ne şefaat dilenilir nede şefaat verilir.
tribuss
kimlerin küfürbaz olduğu apaçık bellidir. hala ne diye saçma sapan hikayeler anlatıyorsun chacka.
100. iletine varmadan seninde ana avrat küfürden forumdan atılacağına eminim.
bu forum demokrasiyi sevmesemde gayet demokratik bi forum.
küfür edene önce 2 gün ceza veriliyor bunlardan da haberin var mı ?
biri atılmışsa forumdan demekki devamlı özelden yada forum yazılarından küfürler sarfediyordur.bunun örneklerini 1 ayda görebildim ben.

her küfürbaz bir gün atılmayı tadacaktır. laugh.gif

DeLyMaymun
Ya sımdı öyle birsey dediniz ki muslumanda olsa hristiyanda olsa ne olursa olsun insanlıkdan nem almamıs birisi zaten kufurcudur bu ne olursa olsun once kişi insana saygi duymalı bu herkes icin gecerlidir..

Müslümanlar küfür ediyor dıyorsunuz.. Once onlarin muslumanliği nasıl yaşadığına bakacaksiniz... Gercek Müslüman ise küfür etmezz..

Müslümanlar deyınce hepsı gercekten muslumanlığın gerektıgı seyleri zaten yapmıyor... Lafta müslümanları ben musluman olarak gormem ..

Oruc tutma nemaz kılma küfür et gıybet et ... Sorunca ben müslümanım de Kusura bakma ama bole müslümanı ben musluman olarak gormem...
ckacha33
Eğer bir şeyi kabul etmiyor ya da eleştiriyorsanız karşı kanıtlarınızı getirir, mantıklı yanıtlarınız varsa onları yazarsınız. Eğer bir kişi böyle yapmayıp ta kıçından konuşuyorsa, yani galiz küfür ve hakaretler ediyorsa işte o zaman bu onun hiçbir şeyden anlamayan, ahmak ve bilgisiz birisi olduğunu gösterir. Konu başlığında yazdığım hususlar tamamen buna yönelik. Ayrıca her nedense hakaret edenlerden sadece Müslümanların kaydı siliniyor, ama küfürbaz ateistlerin kaydı silinmiyor. Bu bir çifte standart değil mi? Bu mudur demokratiklik? Ben daha biraz önce başka bir konu altında hakarete uğradım. Admin uyuyor mu? Niye silmiyor o kişilerin üyeliklerini? Sonra, saçma sapan hikayeler yazdığım iddia edilmiş. Nedir onlar?
ckacha33
"Habîbim! İnsanları rabb-i teâlânın yoluna hikmetle (açık delillerle ve güzel vaazlarla) dâvet et. Ve onlarla muhkem ve güzel mukaddimelerle, mülâyim ve tatlı sözlerle mücadele et (ki dâvetin hüsn-i tesir hâsıl etsin)." (Nahl Sûresi, 125)
Dimension
QUOTE(ckacha33 @ Dec 23 2007, 09:26 PM) *
"Habîbim! İnsanları rabb-i teâlânın yoluna hikmetle (açık delillerle ve güzel vaazlarla) dâvet et. Ve onlarla muhkem ve güzel mukaddimelerle, mülâyim ve tatlı sözlerle mücadele et (ki dâvetin hüsn-i tesir hâsıl etsin)." (Nahl Sûresi, 125)

Arkadas burada Müslüman Müslümanada Küfür ediyor.Hemde Daniskalisindan.
Bana daha Dün birissi Münafik dedi.Benden sonra Birkac kisiye daha düz gitmis,Ve de Atilar lavugu.
pergel
ckacha33, ne demek istediğini bile anlatamıyorsun. Üstelik sana anlatılanları da ya anlamıyorsun, ya da okumuyorsun. Senin iddialarına verilmiş yanıtlar sanki hiç verilmemiş gibi yine aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun. Senin gibilerle konuşmak ve anlaşmak zordur. Ezberlemediği şeyi anlayamaz senin gibiler.

Burada hiç bir hakarete tahammülün yoksa, hiç bir hakarete tahammülü olmayanların hakaretlerine de bizim tahammülümüz yoktur. Buraya Kuran'dan herhangi bir ayet yazman, bize hakarettir çünkü o kitap, kendisine inanmayanlara edilmiş hakaretlerle, küfürlerle doludur.

Şimdi, buraya herhangi bir ayet yazarsan, küfürden dolayı atılmayı hak eder misin, etmez misin? Sence!

ckacha33
Neden ayetlere tahammül edemiyorsun? Ayeti hakaret olarak mı kabul ediyorsun? Buna ne denilebilir ki yazıklar olsun sözünden başka?
haci
ckacha33 Pergel sana ayetlere tahammül etmiyoruz demiyor..
Sanırım sen aradaki küçük nüansları anlamıyorsun..
Belki yeterince Türkçe bilmiyorsun..
Ya da Türk eğitimi almadın..
Bunu kabul ediyorum..
Bu durumu anlayışla karşılamamız gerekiyor.
Sana yüklenmemiz belki de doğru değil..
Kötü niyetli değilsin..
Ama sen de biraz araştırmaya, öğrenmeye çalış..
Çaba göster...
Ve bize kimliğini biraz da olsa çıtlat ki, sana karşı bir hata yapmayalım..

HACI

ckacha33
QUOTE(pergel @ Dec 23 2007, 09:03 PM) *
ckacha33, şimdi, buraya herhangi bir ayet yazarsan, küfürden dolayı atılmayı hak eder misin, etmez misin? Sence!

Bunu ben yanlış mı anlamış oluyorum.
haci
QUOTE(ckacha33 @ Dec 23 2007, 11:33 PM) *
Bunu ben yanlış mı anlamış oluyorum.

Evet!
haci
Çünkü iletinin bütününü dikkate alman gerekiyor.
haci
Sen bir cümleyi cımbızlıyorsun...
haci
Benim şu anda yaptığım gibi..
haci
Umarım ne yaptığını anlamışsındır..
ckacha33
Ha şimdi yanlışınızı anladın mı Haci? İşte siz ateistler de Kuranı Kerimden bir ayeti cımbızla alıp üzerinde yorum yapıyorsunuz? İşte yanlışınız bu. Eğer kasıtlı yapmıyorsanız ne demek istediğimi şimdi daha iyi anlaman gerekir.
dinsavar
QUOTE(ckacha33 @ Dec 24 2007, 02:39 AM) *
Ha şimdi yanlışınızı anladın mı Haci? İşte siz ateistler de Kuranı Kerimden bir ayeti cımbızla alıp üzerinde yorum yapıyorsunuz? İşte yanlışınız bu. Eğer kasıtlı yapmıyorsanız ne demek istediğimi şimdi daha iyi anlaman gerekir.

Cımbızlasanda,yerinde bıraksanda kıl kıldır değilmi ? Zaten sizlerin insanlığa,bilime,ahlaka,mantığa ters olan ne kadar ayet varsa alakası olmayan başka ayetlerin arasında kaynatma yönteminizi çok iyi bildiğimiz için bizlerde ısrarla o ayetleri cımbızlıyoruz. Ve böylece kuranda ki saçmalıkları ortaya koyarak insanların görmesini sağlıyoruz.

Kuranın bir paçavra olduğunu anlaşılması sağlamak ne acı değilmi ?

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.