Tam Forum Görünümü: MÜRİTLERİYLE SEVİŞEN SAHTE PEYGAMBER...
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTFORUM
ElMariachi
Müritleriyle yatıyormuş 17 Aralık 2006

Kütahya'da ortaya çıkan "sahte peygamber" Hatice Benlioğlu’nun müritlerinden Cengiz Ç., kendisiyle defalarca birlikte olduğunu, bir süre sonra, aynı şeyi başka erkek müritleriyle de yaptığını söyledi.

"Sahte peygamber" Hatice Benlioğlu ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) görevli öğretim üyesi eşi Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Benlioğlu’nun hakkında açılan dolandırıcılık davasında "mağdur" olarak ifade veren Cengiz Ç., Anadolu Ajansı’na şunları anlattı:

GÖKYÜZÜNDE EVLENDİK

"Hatice Benlioğlu’nun kurduğu topluluğa katılmama bir akrabam vesile oldu. Önce eşim dini sohbetler dinlemek için "dergah" olduğu iddia edilen eve gitti. Birkaç ay sonra da, hocası Hatice Benlioğlu’nun isteğiyle benim de katılmamı istedi. İlk gittiğimizde her şey normaldi. Osman Nuri Benlioğlu, erkeklerle dini sohbetler yapıyor, Hatice Benlioğlu da kadınlarla konuşuyordu. Olaylar zamanla farklı şekilde gelişti. Hatice Benlioğlu, büyü ya da izah edemeyeceğim başka yollarla topluluğa katılan herkesi etkiledi. Onun yanında bilincimiz ortadan kalkıyor, tamamen onun kontrolü altına giriyorduk. Bir akşam bizim evimize gelmişti. Bana ’Gökyüzünde nişanımız oldu’ diyerek, kendisi için bir nişan yüzüğü aldırdı. Bir hafta sonra da, ’Gökyüzünde nikahımız kıyıldı’ diyerek kendisi bana yüzük aldı. Daha sık beraber olmaya başladık. Birçok insanın bulunduğu ortamlarda ayrı bir odaya geçerek benimle baş başa kalıyordu.

ODADA SEVİŞİYORDUK

Odada olduğumuz zamanlarda benimle sevişiyordu ve bu yaşananlardan kocasının haberinin olmaması mümkün değildi. Çünkü eşi diğer odada otururken o da benimle aynı odada baş başa kalıyordu. Beraberce baş başa gezmeye giderek dolaştığımız günler çok oldu. Bunların birçoğunu kamerayla kaydettim. Yaptıklarıma şu an çok şaşırıyorum. O kadınla birlikte olduğum dönemlerde inanın bilincim kesinlikle yerinde değildi. Sonra hoşuna giden başka erkeklerle de "ilahi aşk muhabbeti" adı altında ilişkisi bulunduğunu öğrendim. O kadından kurtulmama eşim yardımcı oldu. Bu yaşadıklarımın nedeni, dini konularca cahil olmamız. Bu açıklamaları, halkımızın bu tür insanlara kesinlikle kanmaması ve güvenmemesi için yapıyorum."
elfida
ne var yani KADIN PEYGAMBERİNDE nefsi var....yani bu özel hayat....kimse karışmamalı....bak ateistler burada hz.rezullahı eleştirirken,allahsız medyada kadıncağızın özel hayatını deşifre ediyor.yapmayın böyle yaw..çarpılırız vallah...
katakuta
Bir tarikatta benmi kursam yaw.
HzDumbelek
dinen caizdir.kocasından boşanıp bütün ümmetiyle tek
tek evlenip yiyiştikten sonra boşanabilir.

koskoca peygamber olmuş.götürcek tabi.davutla muho azmı
götürdü?
orhan11
Kimse duymaz sanip muridi ile al takke ver kulah yapmis.. Ama yanilmis, dini butun olmayan bir muridi okuyuvermis hasne fisneyi.. Boylece peygamberin kacamagi da ortaya cikmis oldu.

Hic bir sey gizli kalmaaaz. Muhammed de Hafsa'nin odasinda cariye Marya ile nefsini koreltirken Hafsa tarafindan araklanmisti.. Nerden nereye demeyin, gordugunuz gibi her peygamberin basina geliyor..
Kont
Yurdum insanı bu kadına inanacak kadar kötü durumlara düşmüş.

Yazık,çok yazık sad.gif

Geçen sene de bir şebeke cep telefonundan insanlara Ben Allah'ım diyerek'ten trilyonlar götürmüştü.

Nedir bu cehalet?
duru
QUOTE(Kont @ Dec 17 2006, 08:51 PM) *
Yurdum insanı bu kadına inanacak kadar kötü durumlara düşmüş.

Yazık,çok yazık sad.gif

Geçen sene de bir şebeke cep telefonundan insanlara Ben Allah'ım diyerek'ten trilyonlar götürmüştü.

Nedir bu cehalet?

kadın peygamber biggrin.gif bak buna bende güldüm iştee
CultureClub
Peygamberlik iki işe yarar zaten...mal,mülk kazanmaya ve harem kurmaya. laugh.gif
adem
bu ateler abaza herhalde. aklılları fikirleri kıçlarında. diyorum ya özgür olduklarını zanneden kusurlu imalatlar. birde mal mülk davası. hepsi miskin ve fukaramı ki bu kadar kafaya takıyorlar?
sadaka kefereye geçmez yoksa atardım 3-5 ...
elfida
haberlerde kadın peygamberin zikir ayinlerinin görüntüleri vardı..5-10 müridiyle ve mürekkep yalamış kocasıyla birlikte şarkılı türkülü ayin yapan bu kadın peygamber saf halkımızı kandırmanın verdiği hazla müritlerinin gözlerinin içine bakarak''ULAN SAFLAR NASILDA YİYORUM SİZİ''dercesine etrafına gülücükler saçıyordu...ilerde bu da binlerce insanı peşine takıp ganimet savaşları vermeye başlar...10-15 kocası olur ölmeden öncede onlarla evlenilmemesini vasiyet eder.

AH TÜRKİYEM AH NE ZAMAN UYANACAKSIN....yalanlarla dolanlarla yoksulluktan boğulmuş halkımız artık muhammedin kopya öğretilerini takmıyor,kendilerine taze peygamberler yaratıyorlar...
haci
Hem erkek, hem de kadın için abaza olmanın hiç bir sakıncası yok.
Muhammed abaza idi. Bütün ömür abaza dolaştı.
Sorun abaza olmakta değil. Onunla ne yaptığındadır..
Ona buna sulanan abazalıktır sorun yani..
Ve genç kız ve kadınlara aşne fişne yapmaktır..
Bu kadın peygamber de abaza.. Ama adam istemeseydi onunla iş pişirmezdi, değil mi?

Bence kadın haklı..
Kendisi ve kocası sapık.. Bu kuşkusuz..
Ama öyle bir ortamda yaşıyorlar ki, etrafındaki kafasız, cahil, zavallı Müslüman'lardan yararlanmaları hem kolay, hem de onların da işine geliyor.
Çünkü onlar da abaza.. keeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhh

HACI
muslumbaba
Bak şimdi işin içine fuhus girdi mi ben orada şüphelenirim...Bu kadın gerçekten peygamber olabilir...
epack

Kadın ayinde sürekli gülüyo acıdım ona inanan insanlara üzüldüm valla.
elfida
bence peygamber çünkü allahın varlığına ve birliğine inanıyor....
haci
Ve Allah'ın kendisine verdiği erkekler, (pardon nimetler) için dua ediyor.. keeeeeh keh kehhhhhhhhhh
epack
QUOTE(haci @ Dec 22 2006, 10:44 PM) *
Ve Allah'ın kendisine verdiği erkekler, (pardon nimetler) için dua ediyor.. keeeeeh keh kehhhhhhhhhh

amuahaha
elfida
QUOTE(epack @ Dec 22 2006, 10:39 PM) *

Kadın ayinde sürekli gülüyo acıdım ona inanan insanlara üzüldüm valla.

kadının dudağındaki ruj mu,peygemberlik işareti mi....
CultureClub
Hayır doğal türbanlı dudak rengi,Al-ilah vergisi,siz kafirler bunlardan anlamazsınız laugh.gif
HzDumbelek
bu peygamber teyzede 40ından sonra azmış.haberlere göre
yiyişmedii müridi kalmamış.ne kadar ahlaksız bi peygambermiş
bu bööle.

bööle terbiyesiz ahlaksız peygamber göndermesinler
bize kardeşim!!!!

daha efendi peygamberler gelmesi dileğiyle.....
kitapsiz
QUOTE(HzDumbelek @ Dec 23 2006, 01:27 AM) *
bu peygamber teyzede 40ından sonra azmış.haberlere göre
yiyişmedii müridi kalmamış.ne kadar ahlaksız bi peygambermiş
bu bööle.

bööle terbiyesiz ahlaksız peygamber göndermesinler
bize kardeşim!!!!

daha efendi peygamberler gelmesi dileğiyle.....

sen bu avatarla gözümden düstün. bakasim bile gelmiyor! bundan önceki nickine yakisiyordu.
elfida
acaba müslümanlar bu insancığın kadın olmasından mı yoksa muhammedden sonra gelmesinden mi rahatsız oluyorlar....
HzDumbelek
QUOTE(kitapsiz @ Dec 23 2006, 12:31 AM) *
sen bu avatarla gözümden düstün. bakasim bile gelmiyor! bundan önceki nickine yakisiyordu.

abla hz laik mehdiyi görünce dayanamadım avatar yaptım.
sen iste deiştiririm bile ayıp ediosun.ama metalikadam
abinin dedii gibi hz. yaşar nuri hocaya hz. dumbelek lakabı
çok yakışmamışmı?
kitapsiz
QUOTE(HzDumbelek @ Dec 23 2006, 01:35 AM) *
abla hz laik mehdiyi görünce dayanamadım avatar yaptım.
sen iste deiştiririm bile ayıp ediosun.ama metalikadam
abinin dedii gibi hz. yaşar nuri hocaya hz. dumbelek lakabı
çok yakışmamışmı?

tam tersi.

sana o kisiliksiz herifin resmi yakismamis.
kitapsiz
Şarlatan sohbeti
23 Aralık 2006
Tahsin DOLAVCI, DHA
Doğum gününü, ’Kutlu doğum günü" ilan ediyor, müritlerden hediye ve gül yağıyor. Allah tarafından bildiri gönderildiğini söylüyor, müritler karşısında secde ediyor.

KÜTAHYA’da, kendisini "Peygamber" ilan ettiği öne sürülen Hatice Benlioğlu’nun "Dergáh" olduğu iddia edilen evde çekilmiş kamera görüntüleri çıktı. Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) öğretim üyesi olan ancak skandal ortaya çıkınca uzaklaştırılan eşi Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Benlioğlu ile "Tekke ve Zaviyeler Kanunu’na muhalefet" suçundan yargılanan Benlioğlu hakkında, 27 kaset ve 3 CD, delil olarak Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunuldu. Bu arada aynı programa çıkan Kütahya’da market işletmecisi Cengiz Çıbık ile eşi Halime Çıbık, ’sahte peygamber’ Hatice Benlioğlu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Cengiz Çıbık, Hatice Benlioğlu’nun kendisiyle gökyüzünde nişan ve nikah yaptıklarını söyleyip birbirlerine yüzük aldıklarını, zikir yapılan odada yalnız kaldıklarını, öpüşmekten daha da ileriye gittiklerini anlattı. Mahkemeye delil olarak sunulan görüntülerde, Benlioğlu’nun "bilim adamı" eşi Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Benlioğlu da görülüyor. İşte Benlioğlu’nun "taç giyme töreni" ile kadın ve erkeklerin birlikte katıldığı zikir görüntülerinin de yer aldığı kasetlerde yer alanlar:

BEN ÖMÜR UZATIRIM

Bir kasette, sohbet sırasında kendisinin keramet sahibi olduğunu, kendisine ömrü uzatma yetkisinin verildiğini iddia ediyor. Sonra da 24 saat ömrü kalan bir kişiye ömrünün uzaması için himmet ettiğini anlatıyor.

BUGÜNLÜK ORUÇ YOK

Geçen yıl Berat Kandili sırasında çekilen görüntülerde, oruç tutan grup üyelerine, "Peygamber efendimiz bana cemaatine müjdele, dergahında bulunan herkes yenilen her şeyden şifa bulacak, bugün oruç tutmak yok, orucu bozmak daha faziletli" diyor. Sonra dergahın camiden daha değerli olduğunu öne sürüyor.

BENİ GÖKTEN İNDİRDİLER

Hazreti Muhammed’in 2 yıl önce kendisine "şefaat hakkı" verdiğini, kendisinin peygamberin evladı olduğunu ve gökten indirildiğini, bu nedenle kendisine iman edilmesi gerektiğini söylüyor. Bir kasette doğduğu günü "Kutlu doğum günü" ilan ediyor. Doğum günü için müritlerinden gül ve değişik hediyeler aldığı bir tören yapılıyor.

BİLDİRİ OKUYOR

2006 yılı Ocak ayında kaydedilen görüntülerde, grup üyelerine, Allah tarafından seçildiğini, kendisine Allah’tan bir bildiri geldiğini söylüyor. Sonra o uydurma bildiriyi okuyor. Bu sırada içeride bulunanlar, yerlere kapanıp karşısında secde etmeye başlıyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5664479....=3428&oid=1
Rochader
Bu kadina sahte diyorlar,ben öbürlerinin esas olduguna sahit olmadimki..

SAYGILAR
HzDumbelek
çirkin ve azmış peygamber teyzenin son durumu neymiş?
xislam
QUOTE(ateist31 @ Dec 17 2006, 07:11 PM) *
Müritleriyle yatıyormuş 17 Aralık 2006

Kütahya'da ortaya çıkan "sahte peygamber" Hatice Benlioğlu’nun müritlerinden Cengiz Ç., kendisiyle defalarca birlikte olduğunu, bir süre sonra, aynı şeyi başka erkek müritleriyle de yaptığını söyledi.

"Sahte peygamber" Hatice Benlioğlu ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) görevli öğretim üyesi eşi Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Benlioğlu’nun hakkında açılan dolandırıcılık davasında "mağdur" olarak ifade veren Cengiz Ç., Anadolu Ajansı’na şunları anlattı:

GÖKYÜZÜNDE EVLENDİK

"Hatice Benlioğlu’nun kurduğu topluluğa katılmama bir akrabam vesile oldu. Önce eşim dini sohbetler dinlemek için "dergah" olduğu iddia edilen eve gitti. Birkaç ay sonra da, hocası Hatice Benlioğlu’nun isteğiyle benim de katılmamı istedi. İlk gittiğimizde her şey normaldi. Osman Nuri Benlioğlu, erkeklerle dini sohbetler yapıyor, Hatice Benlioğlu da kadınlarla konuşuyordu. Olaylar zamanla farklı şekilde gelişti. Hatice Benlioğlu, büyü ya da izah edemeyeceğim başka yollarla topluluğa katılan herkesi etkiledi. Onun yanında bilincimiz ortadan kalkıyor, tamamen onun kontrolü altına giriyorduk. Bir akşam bizim evimize gelmişti. Bana ’Gökyüzünde nişanımız oldu’ diyerek, kendisi için bir nişan yüzüğü aldırdı. Bir hafta sonra da, ’Gökyüzünde nikahımız kıyıldı’ diyerek kendisi bana yüzük aldı. Daha sık beraber olmaya başladık. Birçok insanın bulunduğu ortamlarda ayrı bir odaya geçerek benimle baş başa kalıyordu.

ODADA SEVİŞİYORDUK

Odada olduğumuz zamanlarda benimle sevişiyordu ve bu yaşananlardan kocasının haberinin olmaması mümkün değildi. Çünkü eşi diğer odada otururken o da benimle aynı odada baş başa kalıyordu. Beraberce baş başa gezmeye giderek dolaştığımız günler çok oldu. Bunların birçoğunu kamerayla kaydettim. Yaptıklarıma şu an çok şaşırıyorum. O kadınla birlikte olduğum dönemlerde inanın bilincim kesinlikle yerinde değildi. Sonra hoşuna giden başka erkeklerle de "ilahi aşk muhabbeti" adı altında ilişkisi bulunduğunu öğrendim. O kadından kurtulmama eşim yardımcı oldu. Bu yaşadıklarımın nedeni, dini konularca cahil olmamız. Bu açıklamaları, halkımızın bu tür insanlara kesinlikle kanmaması ve güvenmemesi için yapıyorum."

nevarki bunda bukadar şaşıracak muhammedte 9 yaşında kızla yaratdı. kendisine tüm yakın akraba kızlarını helel kıldı bir sürü eşi vardı evlatlığının karısı ile evlensin diye allah ayet bile yolladı. muhammed bunları yapınca kızılmıyorda bu kadıncağızamı kızılıyor yapmayın kadın erkek eşittir kadınında canı vardır kocasından bıkmış olabilir.
Kont
Sorun bu kadında değil,her toplumda çıkabilecek "salak bir uyanık"

Buna inanan saf ve müslüman olamayan yurdum insanına ne değmeli?

Bu kadına iman etmeden önce kendilerini nasıl tanımlıyorlardı acaba?
sunny
QUOTE(muslumbaba @ Dec 22 2006, 10:27 PM) *
Bak şimdi işin içine fuhus girdi mi ben orada şüphelenirim...Bu kadın gerçekten peygamber olabilir...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif akşam akşam koptum haaa!!

işin içinde fuhuş oldumu bil ki o gerçekten peygamberdir laugh.gif
xislam
QUOTE(soner @ Dec 22 2006, 10:40 PM) *
bence peygamber çünkü allahın varlığına ve birliğine inanıyor....

imza
HzDumbelek
bende peygamber olduunda hemfikirim.ayrıca kocası
gavatsa kadın peygamber naapsın....
xislam
düşünsenize şimdi bu kadın bunu peygamberlik savını ilerletse yandaşları çoğalsa birde kitap yazsa ve günü gelincede ölse arkasında kalan müritleride bu kadının yaptıklarını savunsalar. biz ateistler onlara sorsak "ya bu kadın neden evli bir erkekle kendiside evliyken yattı bu nasıl peygamberdir bu ahlaksızlık değilmi" diye onlarda o kadının yazdığı kitabı delil göstererek "bak bu kitapta bunun günah olmadığı yazılı" derlerdi eminim sonrada bunları soran ateistlere günahkar derlerdi
HzDumbelek
abi mesela kadın evlatlığının yada kızının kocasıyla evlenip
kitaba bu evliliği devrim amacıyla allahın emrettiğini koysa
şekil olurdu....

bide 9 yaşında bi ilkokul çocuğuyla evlense tıpkı muho gibi
devrimci bi peygamber olurdu bana göre....
himmler
malesef bu kadın benim doğup büyüdüğüm kütahyada piyasaya çıkmıştır
öyleyse şöyle söyleyebiliriz toplam peygamber sayısı bu şarlo ile birlikte 120001 e ulaştı ben bu kadına tabi olmam
ama adriana lima ve jessica alba peygamberlik idda etse anında mürid hatta köleleri bile olurum
biraz alakasız bir yazı oldu ama içimden geldi ne yapayım..nokta..
golgeoyunu
canım peygamber olsada olmasada o da insan canı çekmiştir biggrin.gif:D:D:D neyse yeniyim cehaletimi mazur görün müslüman hıristiyan ateist herkese selamlar ve saygılar
ycoskun
QUOTE(orhan11 @ Dec 17 2006, 08:49 PM) *
...
Hic bir sey gizli kalmaaaz. Muhammed de Hafsa'nin odasinda cariye Marya ile nefsini koreltirken Hafsa tarafindan araklanmisti.. Nerden nereye demeyin, gordugunuz gibi her peygamberin basina geliyor..

Bu kadının yaptığına kargalar bile gülerken koca adamın bu işe kanması aleme rezillik...

Herneyse...

Ancak ben yukarıda alıntıladığım hususu neye dayanarak söylediğinizi merak ettim.

Bilmem kim efendinin hadislerine dayanarak demeyiniz, sizler gibi bilim - ilim diyen birilerinin dedi koduya tamah etmesi yakışmaz.

Cidden merak ettim, Muhammed- Hafsa - Mariye ilişkisi neymiş bir anlatır mısınız lütfen.
Onur
Musluman arkadaslar, bu bayan peygamberin muridleriyle olan iliskilerini gorunce nasil da dalga geciyorlar, ancak bayan peygamber hazretlerinin nikahlari da tipki Muhammed gibi Allah tarafindan kiyilabilir.

Nikahlanip iliskiye giriyorsa, bunda Muslumanlara gore sakinca olmamalidir. Bu bayan peygamber en azindan, butun muridlerini ayni anda nikahlayip, ''Istedigim gece istedigim muridimle sevisirim, cunku bana Allah´tan vahiy yoluyla izin geldi'' demiyor.

Peki boyle diyip milleti kandiran yok mu? Var elbette, hatta gelinimle evlenip, istedigim kadar kadinla birlikte olabilecegim konusunda yalnizca bana ozel bir vahiy geldi diyen bile var ama gormek isteyene tabi.....
NiHiL
ALLAH SİZE YALANCILIĞI, ŞEREFSİZLİĞİ, FUUŞU ve AKRABAYA ASILMAYI EMREDER.KARŞI ÇIKMAKTAN ELEŞTİRMEKTEN MEN EDER.O SİZE ASLA DÜŞÜNMEDEN TUTUN DİYE BÖYLECE ÖĞÜT VERİR!
SADAKALLAHÜLAZİM!
orhan11
QUOTE(ycoskun @ Dec 13 2007, 12:20 PM) *
Bu kadının yaptığına kargalar bile gülerken koca adamın bu işe kanması aleme rezillik...

Herneyse...

Ancak ben yukarıda alıntıladığım hususu neye dayanarak söylediğinizi merak ettim.

Bilmem kim efendinin hadislerine dayanarak demeyiniz, sizler gibi bilim - ilim diyen birilerinin dedi koduya tamah etmesi yakışmaz.

Cidden merak ettim, Muhammed- Hafsa - Mariye ilişkisi neymiş bir anlatır mısınız lütfen.

Anlatyım;

(Eski bir yazımdan alıntıdır)

Tahrim

1. Ey peygamber! Eşlerinin rızasını arayarak, Allah'ın sana helâl kıldığı şeyi niçin sen kendine haram ediyorsun? Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.

2. Allah (gerektiğinde) yeminlerinizi bozmayı (ve kefaret ödemeyi) size meşru kılmıştır. Allah sizin yardımcınızdır. O, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.

3. Hani peygamber eşlerinden birine, gizli bir söz söylemişti. Fakat eşi o sözü (başkasına) haber verip Allah da bunu peygambere bildirince, peygamber bunun bir kısmını bildirmiş, bir kısmından da vazgeçmişti. Peygamber bunu ona (sırrı açıklayan eşine) haber verince o, "Bunu sana kim bildirdi?" dedi. Peygamber, "Bunu bana, hakkıyla bilen ve hakkıyla haberdar olan Allah haber verdi" dedi.

4. (Ey peygamber'in eşleri!) Eğer siz ikiniz Allah'a tövbe ederseniz, ne iyi. Çünkü kalpleriniz kaydı. Eğer Peygamber'e karşı birbirinize arka çıkarsanız bilin ki Allah onun yardımcısıdır, Cebrail de, salih mü'minler de. Bunlardan sonra melekler de ona arka çıkarlar.

5. Eğer o sizi boşarsa Rabbi ona, sizden daha hayırlı, müslüman, inanan, sebatla itaat eden, tövbe eden, ibadet eden, oruç tutan, dul ve bakire eşler verebilir.

Hafsa Muhammed'i Mariya ile kendi yataginda yakalar. Durum karsisinda yaygara yapinca Muhammed tirsar ve "kimseye soyleme" diye tembih eder. Bunun karsiliginda Babasinin kendi olumunden sonra Halife olacagini ve Mariya ile bir daha yatmayacagi uzerine yemin eder. Fakat Hafsa'nin agzi gevsektir, olayi diger karilarina da soyler. Karilarinin hep birlikte sitem etmesi uzerine karilariyla bir ay iliskiye girmeyecegini soyler. Ama bu sure icinde de kadinsiz kalacaktir. Mariya ile yatmayacagi uzerine de yemis ettiginden, elinde kadin kalmamistir. O nedenle 1. Ayette Allahin sana helal kildigini sen kendine niye yasakliyorsun der ve 2. Ayette yemin bozmanizda sakinca yoktur denir. Allah Muhammed'in uckuru icin hazir ve nazir olarak devreye girmis, kadinsiz kalma sorununu cozuvermistir. Evreni yaratan koskoca tanrinin baska isi yoktur, muhammedin duzecegi kadinlar konusunda evrensel(!) ve tum zamanlara hitap ediyor(!) denilen kitaba boylesi yararli ve kiymetli Ayet'ler sokuverir.. 5. Ayette ise Allah (dogrusu Muhammed) karilarini; sizi bosar acikta kalirsiniz, o ise caninin istedigi citiri yine koynuna alir, ayaginizi denk alin diye acikca tehdit etmektedir.

.................

Dininizi öğrenmemek için direnmenizi hiç bir zaman anlayamadım, ama dininizin bir gerçeğini anlatana da bıyık altından gülüp, hatta yalancı yaftası yapıştırmak için hazır kuvvet beklemenizin salt cehaletinizin verdiği cesaret ile olduğuna eminim..

Anlattığım konu ile ilgili bilgileri bütün tefsir kitaplarında ilgili Sure'nin tefsir edildiği bölümde bulabilirsiniz.. Süleyman Ateş tefsirinin 2753 numaralı sayfasında ayrıntılı anlatımlar vardır. Aynı zamanda Elmalılı tefsirinde de konu hakkında anlatımı bulabilirsiniz. (Dikkatle okursanız Elmalılı mevzuyu atlamak için nasıl kıvranıyor olduğunu da görürsünüz..

Son not: Ateistforum dininizin size öğretilmeyen, sizden saklanan tüm ayrıntılarını verecektir.. yeter ki Ateistforum'u izleyin ve arşivlerini okuyun...

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.