QUOTE(orhan11 @ Apr 14 2007, 12:56 AM)

Sevgili drekinci,
Ateistforum bunyesinde prensip olarak cok gerekmedikce baslik silmiyoruz. Fakat bu prensibimiz Ateistforum'un copluge donmesine, tartisilabilr basliklarin digerleri icinde yok olmasina sebep olmaktaydi.. Ateistforum'un copluge donmesini istemememiz, bununla beraber yazi silmeme prensibimizi devam ettirebilmemiz icin, Ateistcafe ve Tavanarasi forumlarini actik.. light ve politik konulari genelde Ateistcafe'ye, iceriksiz ve bos konulari da Tavanarasi'na almaya calisiyoruz.. Bunu yaparken pek cok baslik geride isaret birakiyor. Fakat acikcasi buna da bir care bulabilmis degiliz.. Tavanrasi'na veya Ateistcafe'ye tasinmis basliktan iz birakmazsak, baslik sahipleri gerekcesiz olarak basliklarini siliyor oldugumuz yonunde sikayet ediyorlar.. Bir oneriniz olursa dinleriz..
selamlar
1. mesela ben, içeriksiz konularımı tavanarasına açıyorum.
2. bu forumun mod cp'sini bilmiyorum ve fakat bizim forumda konu taşırken
"Leave No Redirect" ve "Leave Permanent Redirect" ve bir de başka bir seçenek çıkıyor.
"Leave No Redirect"i seçip konuyu taşıdığımda eski yerinde iz kalmadan direk taşınıyor. bullet'n forumlarında default olarak sanırım ikincisi seçili oluyor. taşırken "Leave No Redirect" i seçersen iz kalmaz.
(yani bu forumda böyle mi bilmiyorum ama böyleyse bir dene

)