Tam Forum Görünümü: Hem Ateist olup, hemde Aleviyim diyenler hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTFORUM
Sayfalar: 1, 2
Uyusukkursun
bence de aleviler dinsizdir

ama bu tanrıya inanmadıkları anlamına gelmez...
max222
QUOTE(xerken @ Feb 8 2007, 12:50 AM) *
İleri derecede yobaz bir kişisin Bir ateist olarak alevileri daha çok seviyorum sebebi sie sünni leri % 5 i adam gibi adamken alevilerin %70 iadam gibi adamdır.Onlar sünni ler gibi sivasta 32 kişiyi diri diri de yakmadı allahu ekber diyerek ben öylesi adamın ta.....

Bir sünni olarak doğdum ama elimde olsa alevi olarak doğmak isterdim.

Basbaglar katliyami sana ne animsatiyor acaba , bilmiyorsan bir arastirma yap bu konuda bakalim.
CemDeniz
Basbaglar hakkinda sen arsastirma yapmissindir Max, sana bu katliam neyi animsatiyor.

sakin basbaglari Aleviler yapti deme, madara olursun.

arastir bakalim..
gezgin95
QUOTE(max222 @ Feb 10 2007, 01:22 AM) *
Basbaglar katliyami sana ne animsatiyor acaba , bilmiyorsan bir arastirma yap bu konuda bakalim.

Başbağlar katliamını alevilerin yapmış olması için, hemen 2 günde örgütlenip yapmaları gerekirdi. Belli ki olay bir provokasyon. PKK da olabilir. PKK üstlense de bu onlar demek değil.

Hiçbir şey Madımak olayını affettiremez, unutturamaz.
Bu Başbağlar katliamını hoş görüyorum demek değil.
İki olay da kabul edilemez.

Başbağlar olayı Madımağı unutturamaz.
Bunu kafanıza yazın.

Bu ülkede artık sünni denilince Madımak akla geliyor.
.
xerken
Madımak la basbağlar köyü bir tutulamaz tutmak eşşekliktir Müslümanlar güya, ben böylelerin ta.. neyse ağzımı bozmuyum.Allahu ekber diyerek diri diri insan yaktılar Hani nerde allahınız?
dreamore
benim ailem alevi..
böyle bişey oılmaz,olamaz..
bu konu senin hayal ürünün,aleviler panteizme çok yakındırlar..
ama bir dinin,tanrı yoktur diye inanması,tanrı yoktur-u benimseyipte ona göre -badet- etmesi
ciddi anlamda bir kişi yorumudur,hatta hatta salak bir kişi yorumudur diyebilirim..
ben şu anda gerçekleri görebiliyor olmamı,ailemin alevi oluşlarına,hoşgörülerine borçluyum..
dreamore
madımak KATLİAMInın ciddi anlamda ailevilerew yıkılması,alevi kökenli bir ateist olarak ; benim gözlerimi doldurdu..
islamın caniliği,cahaleti ve cinayetLER karşısındaki bu soğukkanlılığı ve ukalalığı,benim bir kere daha kanımı dondurmakla beraber,
islamın gerçek yüzüne karşı,yeniden uyandırdı !!!!
orda -allahu ekber- diyip,allahın adını werip okadar kişiyi diri diri yakanlar alevi değildir,çünkü YANANLARda alevidir,
aleviler neden KENDİlerini diri diri yaksınlarıki?_
ayrıca aleviler yapsa,orda -allahu ekber- değilde,-allah,muhammed,ya ali- diye bağırılıyor olurdu..
cidden yazık..sadece yazık..
max222
QUOTE(xerken @ Feb 10 2007, 02:33 AM) *
Madımak la basbağlar köyü bir tutulamaz tutmak eşşekliktir Müslümanlar güya, ben böylelerin ta.. neyse ağzımı bozmuyum.Allahu ekber diyerek diri diri insan yaktılar Hani nerde allahınız?

evet basbaglar katliyamini yapanlar essektir, aslinda essege hakaret olur, onlar alcaginda alcagidir.

onlar acaba ne diyerek köyün bütün erkeklerini meydanda kursuna dizdiler

BIR ATEIST MÜSLÜMANLARIN ÜZERINE YIKMAK ICIN ALLHU EKBER DIYEREK BIRILERINI ÖLDÜRSE , NE OLUR SENCE ?

Tüm mülümanlari e islam alemini katil ilan edersiniz.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.