Tam Forum Görünümü: KÖTÜLÜK PROBLEMİ !..
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTFORUM
Sayfalar: 1, 2
yecgga
Birde şunu anlayamıyorum. Bu müslümanlar "yahudi mallarını kullanmayın, bizimkini kullanın" diye bas bas bağırıyor. Bu firmalardan biri çıkıpta "ulan denyolar hammaddeyi kimden alıyorsunuzki sanki" diyemiyormu.

Yine yahudilerden alıp üstüne müslüman markası basıp satuyorlar. Çok komikler bunlar.
Kaplan
Ya onları burak; Bugün ABD ve İsraile karşı olduğu sanılan El-Kaideyi yaratan( SSCB yi yıkmak için) ABD dir. Filistinde El-Fetihe karşı Hamas ı yaratan israildir. İranın petrol yataklarını yok etmek için Saddam Hüseyini yaratan ABD dir. Pkk ya karşı Türkiyede ki Hizbullahı yaratan Türkiyedir. Bunlar sonradan o devletlerin başına bela olmuştur. Saf müslüman arkadaşlarda onları gerçekten din için savaşan mücahitler zannediyorlar. Vay canım vay!..
ERCUMENT
QUOTE(Kaplan @ Feb 7 2007, 03:00 PM) *
Ercüment; benim anlatmak istediğimi tam anlayamadınız galiba. Kötülük sadece birilerinin kötülük yapması değil. Afrika örneğinde olduğu gibi ordaki insanlar açlıktan sürünüyor bu insanlar kötülük yaptığı için değil, oranın insanı cahil olduğu için ve ordaki coğrafi yapı çok kötü olduğu için böyle. Sizin mantığınıza göre Allah afrika kıtasına verimli toprak ve su vermediyse bu insanların suçu mu? Yoksa bu Dünyanın jeolojik devirlerde oluşumuyla alakalı bir şey mi?

ne jeolojik devirleriyle alakalı ne iklimle vs.bunu istersen uzun uzunda tartışırım şu anda zengin ülkelirin toprakları hep verimli olduğu içinmi zenginler.Senin dediğin gibide olsa bu allahın olmadığının nasıl delili oluyormuş sen onu söyle hele bi..Her uydurduğunamı inanacaz senin.
ERCUMENT
QUOTE(gezgin95 @ Feb 7 2007, 03:24 PM) *
Aşağıda azmış bir kul görüyorsunuz.
Bakın, bu küçük azgın kafir belasını nasıl bulacak.
Siz siz olun, onun gibi azmayın.

Müslüman dostlar, bu resim sizi isyan ettirmiyor mu?

bende sana bir sürü ölüm ve hastalık resimleri koyayım onlarada bak allaha isyan et olmazmı senin için bakarsan malzeme çok..
Kaplan
Ercüment; Oranın toprakları verimsiz ve su olmadığı için insanlar açlık içinde. Dediğin gibi gelişmiş devletlerin toprakları verimli sayılmaz ama onlar sanayi ile gelişmiş ve kendilerini kurtarmışlar. Afrikalıda en azından verimli toprak ve su olsaydı aç kalmazlardı ve hastalıktan ölmezlerdi. Adamlarda yıkanacak kadar bile su yok ya. Sizin inancınıza göre tüm kainatı yaratan Allah ordaki insanlara niye su vermemiş. Neden en azından karınlarını doyuracak kadar verimli, işleneblir toprak vermemiş? Gezgin95 in koyduğu resme bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
Kaplan
Evet Ercüment fotografı görmüşsün her şeyi açıklıyor galiba.
gezgin95
QUOTE(ERCUMENT @ Feb 7 2007, 04:07 PM) *
bende sana bir sürü ölüm ve hastalık resimleri koyayım onlarada bak allaha isyan et olmazmı senin için bakarsan malzeme çok...

Kardeşim çocuk masum. Müslüman bir ülkede doğmadığı için Allahı tanımıyor, yani elinde olmadan kafir. Bu bebek acılar içinde ölüyor. Bu ne kindir, hainliktir. Bu ne biçim bir "sınav".
Evet, bunlar isyan ettirir.
Ve de benim dinimi 10-12 yaşlarında sorgulamaya başlamamın sebebi de budur.
Sizin vicdanınız bunları kabul edebiliyor mu?
.
Kaplan
Bunu hiç bir vicdan kabul etmez ancak her şeyin arkasında mutlak bir gücün olduğunu düşünen şartlanmış beyinler bunun bir sebebinin olduğunu düşünür ve bunu kalplerine anlatmaya çalışırlar.
deicide
QUOTE(hmdtsdmr @ Feb 7 2007, 03:02 PM) *
dünyada şeytan var mı var
kötülükde var
savaşda var

huzurun kıymeti bilinsin diye

Bunlar olmasaydı huzurun kıymeti bilinemez miydi?
ERCUMENT
QUOTE(gezgin95 @ Feb 7 2007, 04:56 PM) *
Kardeşim çocuk masum. Müslüman bir ülkede doğmadığı için Allahı tanımıyor, yani elinde olmadan kafir. Bu bebek acılar içinde ölüyor. Bu ne kindir, hainliktir. Bu ne biçim bir "sınav".
Evet, bunlar isyan ettirir.
Ve de benim dinimi 10-12 yaşlarında sorgulamaya başlamamın sebebi de budur.
Sizin vicdanınız bunları kabul edebiliyor mu?
.

ortada iki kabul var 1.kabul allah yok...2.kabul allah var...
allahın yokluğuna inan sen allaha isyan edemezsin...şimdi gerçek zeminde konuşalım:bunlar neden böyle ve gerçekten vicdanın sızlıyorsa ve senin gibi bir sürü vicdanı sızlayan ne yapmış bu konuda...milyarlarca insanın gözleri önünde olan bir olay karşısında neden insanlar birşey yapmıyorlar..(birşey yapmıyorlar demek haksızlık olur yapanlarda var elbette)..bu durumu düzeltmek insanların elindemi...sorun evetse senin öncelikle inandığın insanlara isyan etmen gerekir..neden insanlara isyan etmiyorsunda inanmadığın alllaha isyan ediyorsun.o insanlara yardım etme imkanınmı yok.
gezgin95
QUOTE(ERCUMENT @ Feb 8 2007, 01:38 PM) *
....neden insanlara isyan etmiyorsunda inanmadığın alllaha isyan ediyorsun.o insanlara yardım etme imkanınmı yok.

Durum çok açık:
Herşeye kadir, "iyi" bir Allah var'sa, bu durum olmaz.
Benim ise o insanlara yardım etme imkanım kısıtlı.
Önce kendi insanımın sömürülüp o hale gelmesine karşı durmam gerekiyor.
Yani dinciler tarafında Türkiyenin satılmasına.
.
hmd
QUOTE(gezgin95 @ Feb 7 2007, 03:24 PM) *
Aşağıda azmış bir kul görüyorsunuz.
Bakın, bu küçük azgın kafir belasını nasıl bulacak.
Siz siz olun, onun gibi azmayın.

Müslüman dostlar, bu resim sizi isyan ettirmiyor mu?

bu resmi çeken adam intihar etmişti

o bölgeleri sömüren devletlere gelin karşı çıkalım
yürek var mı

siyonizme karşı çıkalım ingilizlere karşı çıkalım
avrupaya karşı çıkalım
sömürenlere karşı çıkalım
elfida
QUOTE(hmd @ Feb 8 2007, 01:50 PM) *
bu resmi çeken adam intihar etmişti

o bölgeleri sömüren devletlere gelin karşı çıkalım
yürek var mı

siyonizme karşı çıkalım ingilizlere karşı çıkalım
avrupaya karşı çıkalım
sömürenlere karşı çıkalım

insan beynini kemirip uyuşturan TÜM DİNLERE KARŞI ÇIKALIMvar mısın hmd?
hmd
QUOTE(elfida @ Feb 8 2007, 01:54 PM) *
insan beynini kemirip uyuşturan TÜM DİNLERE KARŞI ÇIKALIMvar mısın hmd?

elfida senden bir ... olmaz

hemen saptırıyorsunuz
şunu anladım ki
küfür tek millettir
Kaplan
hmd; artık Avrupalı oralardan elini çekti. Ama neye yaradı daha kötü oldular. Eminim şimdik Arfikalılar keşke Avrupa, ABD gelip bizi işgal etsede bize medeniyet getirse diye yalvarıyordur. ABD veya İngiltere bir Afrika ülkesibe gelip sizi bizim bir eyaletimiz yapalım sizde bizim bir ilimiz gibi olun dese sence ne cevap verirler?
deicide
QUOTE(deicide @ Feb 7 2007, 06:18 PM) *
QUOTE(hmdtsdmr @ Feb 7 2007, 03:02 PM)

dünyada şeytan var mı var
kötülükde var
savaşda var

huzurun kıymeti bilinsin diye

Bunlar olmasaydı huzurun kıymeti bilinemez miydi?

Hmd, Ercüment, soruma yanıt vermediniz..
victor
mac donalds yemeyin,coca cola içmeyin diyorsunuz.amerikaya savaş açın israilden uzak durun diyorsunuz.Çok muhterem fettullah güleniniz amerikalarda keyif çatıyor,suudi krallarınız kabeye dönük dansöz oynatıyor yanıbaşındaki müslüman ülkeler açlıktan ölürken,adıyaman menzil,erzurum,konya,istanbuldaki nakşibendi,kadiri şeyhleriniz 10 ar adamla korunuyor.Mercedeslerden,general hummerlerden inmiyo birde utanmadan israile,amerikaya aman dikkat edin yediğini yemeyin içtiğini içmeyinmi diyosun.O gök yüzüne çıkardığın filistinliler bile parayla topraklarını sattılar yahudilere.çok biliyosunuz siz müslolar çok biliyosunuz...
e144690
QUOTE(hmdtsdmr @ Feb 7 2007, 02:29 PM) *
sen 99 depreminde
sülayman demirele
verilen bilgide
deprem merkezinin
gebze donanma komutanlığının tam altında olduğunu bilmiyor musun?

orda çıkan subayların birarda çırılçıplak cesetlerinin çıktıklarını bilmiyor musun
ve yırtık kuran parçalarının.

sen buna ibadet mi diyorsun...

o binada yine 33 yabancı görevlinin
23 amerikalı 10 israilli yöneticinin olduğunu bilmiyor musun?

bu siyonistlerden 3 sağ kurtulduğunu bilmiyor musun?

bu nasıl bir ibadet.

o dönemlerde fuhuşun zinanın o bölgede hortladığını bilmiyor musun?

bu nasıl bir ibadet

zirvedeki mankurtlar /taha islam / 2005
hadi gelin kullanmayalım yahudi mallarını savaş mavaş oluyor mu?
manyak mısınız siz savaş yapacağım diyen adamı ekonomik olarak güçlendir sonrada Allah'a suç at
pes yani

1999 depremini bizzat yasamıs karamurselli ( golcugun hemen yanındaki kasaba ) biri olarak depremin benim dinden cıkmamda cok etkili oldugunu soyleyebilirim. 3 ay icinde ne efsaneler uyduruldu bir bilseniz. insanların bunca yıldır uydurdugu efsanelerin derlenip din olması o kadar dogal geldi ki bana daha sonra dusununce. o efsanelerden biri soyleydi.

bizim orada karamürselde evliya mezarları falan coktur. bilmeyenler icin soyleyeyim karamürselde sadece 400 kisi olmustur yani fay karamursel yakınlarında denize girmis ve yalova yakınlarında yani diger ucta yine karaya cıkmıstır. boylece karamursel cok etkilenmemistir. bunun efsanesi de soyleydi. önceki gün sabah namazı icin camiye gidenler güya beyaz ruhlar gormusler tanrıya secde ediyorlarmıs denize vur denize vur diyorlarmıs. boylece evliyaların mezarları zarar gormemistir.

simdi fuhus arttı insanlar kuranı parcaladı siyonistler icerde gebersin diye allah madem cezalandırdı bizi niye sadece orada bir yangın cıkarmadı? niye devlet rakamlarına gore 17000 kisi oldu ( ki bu rakam 30000i gecti olaganustu hal ilan etmemek icin gizlendi olaganustu halde 5 yıl vergi alınmaz.) ben o sırada muslumandım ve bir cok musluman niye oldu? ayrıca simdi karamursel gencliginde kucuk bir kasaba olmasına ragmen torbacılar turemistir ex esrar gırla gitmektedir sex deseniz bunların yanında dogal olarak oluyori. niye simdi bi sey olmuyor? yani allah niye nokta felaketler vermiyor da silip süpürüyor? istanbul depremi olacak tabi onlar da bunları cezalandırır simdi. felaketleri yasayan insanlara bu allahtandır deyip ceza derseniz japonya gibi olamazsınız. biz haşa allahın cezasını defetmek icin depreme dayanıklı bina da yapmayalım. hmtsdmr gercekten bu forumda cok kıl oldugum yazılar yazdın ama bu gercekten deli sacması.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.